Picklad rättika till halloween

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (2 betyg)

Picklad rättika passar perfekt som tillbehör till ostbrickan med en hård lagrad ost. Detta recept är lite spöklikt med karamellfärg och passar perfekt på halloween.

Tillagningstid: 15 min + 1 dygn
1 sats
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl vatten
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl ättiksprit (12 %)
  • 0.5 rättika (ca 15 cm)
  • grön hushållsfärg

Gör så här

  1. Koka upp vatten, socker och ättika så att sockret löses upp. Skala och skär rättikan i skelettdelar, lägg i en burk och häll över lagen. Häll i hushållsfärg till önskad färg och låt stå 1–2 dygn.

Tips

Krama ur saften ur fryst spenat att färga vattnet med.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tomatsalsa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pimiento de padrón

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 3 dl vatten
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl ättiksprit (12 %)
  • 0.5 rättika (ca 15 cm)
  • grön hushållsfärg

Picklad rättika till halloween

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (2 betyg)

Picklad rättika passar perfekt som tillbehör till ostbrickan med en hård lagrad ost. Detta recept är lite spöklikt med karamellfärg och passar perfekt på halloween.

Tillagningstid: 15 min + 1 dygn
1 sats
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp vatten, socker och ättika så att sockret löses upp. Skala och skär rättikan i skelettdelar, lägg i en burk och häll över lagen. Häll i hushållsfärg till önskad färg och låt stå 1–2 dygn.

Tips

Krama ur saften ur fryst spenat att färga vattnet med.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tomatsalsa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pimiento de padrón

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)