Piadina med parma och mozzarella

Piadina med parma och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Perfekt sommarlunch med grillade eller stekta piadinabröd som är fyllda med tomatkräm, mozzarella och parmaskinka.

Tillagningstid: 20 min
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 piadinabröd (italienskt bröd)
  • 1 dl soltorkad tomat-crème
  • olivolja, att steka i
  • 250 g mozzarella
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 100 g parmaskinka
  • 0.5 kruka basilika
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Bred ut tomatkrämen på brödenoch lägg bröden i en stekpannamed några droppar olivolja och stekpå låg- till medelvärme.
  2. Lägg mozzarella, bruten i småbitar, tomat, parmaskinka och basilikabladpå ena halvan av brödet.Dra ev ett varv med pepparkvarnen.Vik över andra delen av brödet närdet fått fin färg och servera direkt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabeth

2021-01-02

Väldigt god, använde tortilla bröd i stället o det funkade bra.

Liknande recept

Spara recept

Pizza med biff och rucola

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Pizza med prosciutto och potatis

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Vesuvio-pizza

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Croque monsieur

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Galette med ost, skinka och svartpeppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Dagobertare extra allt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Piadina med parma och mozzarella
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 piadinabröd (italienskt bröd)
  • 1 dl soltorkad tomat-crème
  • olivolja, att steka i
  • 250 g mozzarella
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 100 g parmaskinka
  • 0.5 kruka basilika
  • svartpeppar

Piadina med parma och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Perfekt sommarlunch med grillade eller stekta piadinabröd som är fyllda med tomatkräm, mozzarella och parmaskinka.

Tillagningstid: 20 min
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred ut tomatkrämen på brödenoch lägg bröden i en stekpannamed några droppar olivolja och stekpå låg- till medelvärme.
  2. Lägg mozzarella, bruten i småbitar, tomat, parmaskinka och basilikabladpå ena halvan av brödet.Dra ev ett varv med pepparkvarnen.Vik över andra delen av brödet närdet fått fin färg och servera direkt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabeth

2021-01-02

Väldigt god, använde tortilla bröd i stället o det funkade bra.

Liknande recept

Spara recept

Pizza med biff och rucola

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Pizza med prosciutto och potatis

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Vesuvio-pizza

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Croque monsieur

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Galette med ost, skinka och svartpeppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Dagobertare extra allt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)