Pesto med lime

Betyg (1-5):
2.46 (13 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 50 g pinjenötter
  • 1.5 skalad, pressad vitlöksklyfta
  • 100 g prästost, i bitar
  • 3 dl färsk basilika
  • 1 lime, pressad saft och rivet skal
  • 0.5 krm peppar

Gör så här

  1. Mixa nötter, vitlök och ost till en massa, i mortel, matberedare eller med mixerstav. Lägg i basilika och mixa igen. Rör i skal och saft av lime. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar

(21)

Grillad blomkål med jordnötssås

(2)

Tapenade med valnötter

(2)

Rickards kärleksmums

(4)

Rostad blomkål med balsamicosirap och hasselnötter

(12)

Grekisk dessertbägare

(0)

Kanelsnittar - Lotta Lundgren

(1)

Lingonmarmelad

(2)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 50 g pinjenötter
  • 1.5 skalad, pressad vitlöksklyfta
  • 100 g prästost, i bitar
  • 3 dl färsk basilika
  • 1 lime, pressad saft och rivet skal
  • 0.5 krm peppar

Pesto med lime

Betyg (1-5):
2.46 (13 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa nötter, vitlök och ost till en massa, i mortel, matberedare eller med mixerstav. Lägg i basilika och mixa igen. Rör i skal och saft av lime. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar

(21)

Grillad blomkål med jordnötssås

(2)

Tapenade med valnötter

(2)

Rickards kärleksmums

(4)

Rostad blomkål med balsamicosirap och hasselnötter

(12)

Grekisk dessertbägare

(0)

Kanelsnittar - Lotta Lundgren

(1)

Lingonmarmelad

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies