För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pepprig mozzarella med aubergine och tomat

Betyg (1-5):
3.74 (19 betyg)

Mozzarellan får en härlig smak när den kryddas med grönpeppar och rosépeppar.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 msk rosépeppar
  • 0.5 msk grönpeppar
  • 0.5 msk svartpeppar
  • 0.5 msk flingsalt
  • 250 g mozzarella
  • 1 skivad aubergine
  • 500 körsbärstomat
  • peppar
  • 1 dl basilikablad
  • olivolja
  • salt

Gör så här

  1. Mortla pepparsorterna och flingsalt. Rulla mozzarellan i blandningen. Grilla aubergineskivor och tomater hastigt. Salta och peppra.
  2. Skär mozzarellan i skivor. Varva aubergine, tomater, ostskivor och basilika på ett stort fat. Ringla över olja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Carina

2013-03-16

Snabblagat och härligt god variant på tomat och mozzarellasallad!

Liknande recept

Tomat- och fetaostfyllt bröd

(5)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(10)

Blomkålspizza med gruyèreost

(3)

Nässel- och prästostdipp

(2)

Grillad avokadohalva

(0)

Quesadillas med avokadoröra

(5)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(5)

Enchilada med bbq-kyckling

(7)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 msk rosépeppar
  • 0.5 msk grönpeppar
  • 0.5 msk svartpeppar
  • 0.5 msk flingsalt
  • 250 g mozzarella
  • 1 skivad aubergine
  • 500 körsbärstomat
  • peppar
  • 1 dl basilikablad
  • olivolja
  • salt

Pepprig mozzarella med aubergine och tomat

Betyg (1-5):
3.74 (19 betyg)

Mozzarellan får en härlig smak när den kryddas med grönpeppar och rosépeppar.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mortla pepparsorterna och flingsalt. Rulla mozzarellan i blandningen. Grilla aubergineskivor och tomater hastigt. Salta och peppra.
  2. Skär mozzarellan i skivor. Varva aubergine, tomater, ostskivor och basilika på ett stort fat. Ringla över olja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Carina

2013-03-16

Snabblagat och härligt god variant på tomat och mozzarellasallad!

Liknande recept

Tomat- och fetaostfyllt bröd

(5)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(10)

Blomkålspizza med gruyèreost

(3)

Nässel- och prästostdipp

(2)

Grillad avokadohalva

(0)

Quesadillas med avokadoröra

(5)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(5)

Enchilada med bbq-kyckling

(7)