Pepparrotssås

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
5 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 1.5 msk margarin eller smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl buljong
  • 2 msk grädde
  • riven pepparrot
  • vitpeppar

Gör så här

  1. Smält matfettet i en kastrull, rör ner mjölet. Späd med buljonen lite i taget, rör om och koka upp mellan varje spädning. Koka såsen 3-5 min. Tillsätt grädden och smaksätt med 0,5-1 msk riven pepparrot, ev även med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1.5 msk margarin eller smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl buljong
  • 2 msk grädde
  • riven pepparrot
  • vitpeppar

Pepparrotssås

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
5 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält matfettet i en kastrull, rör ner mjölet. Späd med buljonen lite i taget, rör om och koka upp mellan varje spädning. Koka såsen 3-5 min. Tillsätt grädden och smaksätt med 0,5-1 msk riven pepparrot, ev även med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies