Pepparkaksbiscotti med mandel

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Julbaka och bjud på biscotti med pepparkakssmak.

Tillagningstid: 20 min + 20 min i ugn
Ugnstemperatur:200º
30 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 1.5 dl farinsocker
  • 2 ägg
  • 5 dl vetemjöl
  • 18 g pepparkakskrydda, (en påse)
  • 1.5 tsk bakpulver
  • 50 g sötmandel, grovhackad

Gör så här

  1. Vispa smör och socker poröst. Rör ner ett ägg i taget. Tillsätt alla torra ingredienser och mandeln. Rör om till en smidig deg. Lägg degen på mjölat bakbord och forma till tre rullar, ca 30 cm långa.
  2. Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen ca 10 min. Skär längderna i ca 1 cm sneda bitar.
  3. Vänd dem med snittytan upp och rosta i ugnen ca 10 min, vänd efter halva tiden. Låt kallna på galler och förvara i en burk med tättslutande lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äppelpaj med mandelmassa

(89)

Coffee cake med äpple

(22)

Hallonkakor med mandel

(5)

Pumpapaj med pekannötter

(9)

Biscotti

(75)

Snabba jullimpan med frukt och nötter

(19)

Valnötsbröd

(18)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 1.5 dl farinsocker
  • 2 ägg
  • 5 dl vetemjöl
  • 18 g pepparkakskrydda, (en påse)
  • 1.5 tsk bakpulver
  • 50 g sötmandel, grovhackad

Pepparkaksbiscotti med mandel

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Julbaka och bjud på biscotti med pepparkakssmak.

Tillagningstid: 20 min + 20 min i ugn
Ugnstemperatur:200º
30 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa smör och socker poröst. Rör ner ett ägg i taget. Tillsätt alla torra ingredienser och mandeln. Rör om till en smidig deg. Lägg degen på mjölat bakbord och forma till tre rullar, ca 30 cm långa.
  2. Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen ca 10 min. Skär längderna i ca 1 cm sneda bitar.
  3. Vänd dem med snittytan upp och rosta i ugnen ca 10 min, vänd efter halva tiden. Låt kallna på galler och förvara i en burk med tättslutande lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äppelpaj med mandelmassa

(89)

Coffee cake med äpple

(22)

Hallonkakor med mandel

(5)

Pumpapaj med pekannötter

(9)

Biscotti

(75)

Snabba jullimpan med frukt och nötter

(19)

Valnötsbröd

(18)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies