Pelle Jansson-snitt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.27 (11 betyg)

En god förrätt med oxfilé, pepparrot och löjrom.

Tillagningstid: 20 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.33 baguette
  • 2 msk olivolja
  • 240 g oxfilé
  • svartpeppar
  • 0.5 dl färsk pepparrot ev mer
  • 80 g löjrom
  • salt

Gör så här

  1. Skiva baguetten i centimetertjocka skivor. Stek brödskivorna i en het panna med olivolja.
  2. Skiva oxfilén lövtunt. Lägg köttet på brödet, salta och peppra.
  3. Toppa med riven pepparrot och 1 tesked löjrom.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nisse

2012-12-12

Det är märkligt att en så fin förrätt som Pelle Jansson nästan helt försvunnit. Till alla som inte prövat säger jag bara, gör det.

Liknande recept

Spara recept

Lomostrutar

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Julskinksrulle med senapskräm

Betyg
Betyg
(105)
Spara recept

Skinkrullar med ostkräm

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostbiff med ättiksgurka och kapris

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Oxfilétoast med kall bearnaisesås och riven pepparrot

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Renstekssnittar

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 0.33 baguette
  • 2 msk olivolja
  • 240 g oxfilé
  • svartpeppar
  • 0.5 dl färsk pepparrot ev mer
  • 80 g löjrom
  • salt

Pelle Jansson-snitt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.27 (11 betyg)

En god förrätt med oxfilé, pepparrot och löjrom.

Tillagningstid: 20 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skiva baguetten i centimetertjocka skivor. Stek brödskivorna i en het panna med olivolja.
  2. Skiva oxfilén lövtunt. Lägg köttet på brödet, salta och peppra.
  3. Toppa med riven pepparrot och 1 tesked löjrom.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nisse

2012-12-12

Det är märkligt att en så fin förrätt som Pelle Jansson nästan helt försvunnit. Till alla som inte prövat säger jag bara, gör det.

Liknande recept

Spara recept

Lomostrutar

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Julskinksrulle med senapskräm

Betyg
Betyg
(105)
Spara recept

Skinkrullar med ostkräm

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostbiff med ättiksgurka och kapris

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Oxfilétoast med kall bearnaisesås och riven pepparrot

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Renstekssnittar

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)