Pastasallad med knaperstekt parmaskinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.67 (3 betyg)

Det är balsamvinäger och honung som gör denna potatissalladen speciell. Vardagslyx med parma och parmesan!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g fylld pasta, valfri smak
  • 200 g sparrisbroccoli
  • 150 g parmaskinka
  • olivolja
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 tsk flytande honung
  • 70 g bladspenat
  • 50 g parmesanost
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Kyl ner i kallt vatten. Koka broccolin i saltat vatten 3–5 min.
  2. Stek parmaskinkan knaprig i lite olja och bryt i bitar när den svalnat. Vänd ner tomaterna i pannan och stek hastigt. Tillsätt vitlök, balsamvinäger och honung. Vänd ihop pastan med skinka, tomater, spenat, riven parmesan, salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pasta med skinksås

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Pastagratäng med kassler

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Pasta med rökt fläsk

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Pastasallad carbonara

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Färsk pasta med bacon

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Makaronipudding

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pasta med pesto och rimmat sidfläsk

Betyg
Betyg
(12)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g fylld pasta, valfri smak
  • 200 g sparrisbroccoli
  • 150 g parmaskinka
  • olivolja
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 tsk flytande honung
  • 70 g bladspenat
  • 50 g parmesanost
  • salt och svartpeppar

Pastasallad med knaperstekt parmaskinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.67 (3 betyg)

Det är balsamvinäger och honung som gör denna potatissalladen speciell. Vardagslyx med parma och parmesan!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Kyl ner i kallt vatten. Koka broccolin i saltat vatten 3–5 min.
  2. Stek parmaskinkan knaprig i lite olja och bryt i bitar när den svalnat. Vänd ner tomaterna i pannan och stek hastigt. Tillsätt vitlök, balsamvinäger och honung. Vänd ihop pastan med skinka, tomater, spenat, riven parmesan, salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pasta med skinksås

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Pastagratäng med kassler

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Pasta med rökt fläsk

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Pastasallad carbonara

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Färsk pasta med bacon

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Makaronipudding

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pasta med pesto och rimmat sidfläsk

Betyg
Betyg
(12)