För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pastasallad med kassler

Betyg (1-5):
3.5 (2 betyg)

Dags att laga en god pasta! Bästa picknickmaten, en klassisk pastasallad med knaperstekt kassler som blandas med spenatpesto.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g pasta
  • 300 g kassler, fintärnad
  • 0.5 msk olivolja
  • 200 g tomater, tärnade
  • svartpeppar
  • Spenatpesto
  • 0.75 dl solroskärnor
  • 60 g fryst spenat, tinad
  • 0.5 kruka färsk basilika
  • 1 dl olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 2 msk vatten
  • 60 g Grana padano, finriven
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Stek den tärnade kasslern knaprig i olja.

Spenatpesto

  1. Rosta solroskärnorna i torr stekpanna till fin färg. Krama vätskan ur spenaten. Mixa ihop spenat med basilika, solroskärnor, olja, vitlök och vatten. Rör ner osten och smaka av med salt och svartpeppar.
  2. Vänd runt peston med den nykokta pastan och kasslern. Toppa med tärnade tomater och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(23)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(43)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(143)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(24)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(49)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(82)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(71)

Kålwrap med grillade bönbiffar

(11)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 300 g pasta
  • 300 g kassler, fintärnad
  • 0.5 msk olivolja
  • 200 g tomater, tärnade
  • svartpeppar
  • Spenatpesto
  • 0.75 dl solroskärnor
  • 60 g fryst spenat, tinad
  • 0.5 kruka färsk basilika
  • 1 dl olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 2 msk vatten
  • 60 g Grana padano, finriven
  • salt och svartpeppar

Pastasallad med kassler

Betyg (1-5):
3.5 (2 betyg)

Dags att laga en god pasta! Bästa picknickmaten, en klassisk pastasallad med knaperstekt kassler som blandas med spenatpesto.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Stek den tärnade kasslern knaprig i olja.

Spenatpesto

  1. Rosta solroskärnorna i torr stekpanna till fin färg. Krama vätskan ur spenaten. Mixa ihop spenat med basilika, solroskärnor, olja, vitlök och vatten. Rör ner osten och smaka av med salt och svartpeppar.
  2. Vänd runt peston med den nykokta pastan och kasslern. Toppa med tärnade tomater och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(23)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(43)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(143)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(24)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(49)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(82)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(71)

Kålwrap med grillade bönbiffar

(11)