Pastasallad med fylld pasta och basilika

Betyg (1-5):
2.5 (4 betyg)

En extra matig pastasallad till din buffé görs på fylld färsk pasta, t ex tortellini. Spola pastan kall och blanda med stekt pancetta, mozzarella och oliver.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 2 förpackningar fylld färsk pasta (à 250 g)
  • 200 g pancetta, strimlad
  • 2 mozzarella (à 125 g)
  • 2 dl kalamataoliver
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 1 kruka basilika

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och spola av i kallt vatten.
  2. Stek pancettan till fin färg i torr panna. Bryt mozzarellan i bitar.
  3. Vänd runt pastan med pancetta, mozzarella, oliver, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Toppa pastasalladen med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(0)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 2 förpackningar fylld färsk pasta (à 250 g)
  • 200 g pancetta, strimlad
  • 2 mozzarella (à 125 g)
  • 2 dl kalamataoliver
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 1 kruka basilika

Pastasallad med fylld pasta och basilika

Betyg (1-5):
2.5 (4 betyg)

En extra matig pastasallad till din buffé görs på fylld färsk pasta, t ex tortellini. Spola pastan kall och blanda med stekt pancetta, mozzarella och oliver.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och spola av i kallt vatten.
  2. Stek pancettan till fin färg i torr panna. Bryt mozzarellan i bitar.
  3. Vänd runt pastan med pancetta, mozzarella, oliver, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Toppa pastasalladen med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(0)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies