Pastasallad med fylld pasta och basilika

Betyg (1-5):
2.5 (4 betyg)

En extra matig pastasallad till din buffé görs på fylld färsk pasta, t ex tortellini. Spola pastan kall och blanda med stekt pancetta, mozzarella och oliver.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 2 förpackningar fylld färsk pasta (à 250 g)
  • 200 g pancetta, strimlad
  • 2 mozzarella (à 125 g)
  • 2 dl kalamataoliver
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 1 kruka basilika

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och spola av i kallt vatten.
  2. Stek pancettan till fin färg i torr panna. Bryt mozzarellan i bitar.
  3. Vänd runt pastan med pancetta, mozzarella, oliver, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Toppa pastasalladen med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Nacho de lux med pulled pork

(6)

Köttfärskebab i tunnbröd

(16)

Papa rellena

(20)

Baconpizza med fetaost och basilika

(18)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Tacos al pastor

(10)

Älgköttbullar

(13)

Gormetrulle

(23)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 förpackningar fylld färsk pasta (à 250 g)
  • 200 g pancetta, strimlad
  • 2 mozzarella (à 125 g)
  • 2 dl kalamataoliver
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 1 kruka basilika

Pastasallad med fylld pasta och basilika

Betyg (1-5):
2.5 (4 betyg)

En extra matig pastasallad till din buffé görs på fylld färsk pasta, t ex tortellini. Spola pastan kall och blanda med stekt pancetta, mozzarella och oliver.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och spola av i kallt vatten.
  2. Stek pancettan till fin färg i torr panna. Bryt mozzarellan i bitar.
  3. Vänd runt pastan med pancetta, mozzarella, oliver, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Toppa pastasalladen med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Nacho de lux med pulled pork

(6)

Köttfärskebab i tunnbröd

(16)

Papa rellena

(20)

Baconpizza med fetaost och basilika

(18)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Tacos al pastor

(10)

Älgköttbullar

(13)

Gormetrulle

(23)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies