För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pasta quattro formaggi

Betyg (1-5):
4.5 (4 betyg)

En klassisk ostsås som blir extra kul med olika sorter.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g tagliatelle eller annan pasta
  • 100 g ädelost
  • 50 g gruyèreost
  • 50 g ost, gärna grevé
  • 100 g färskost
  • 2 dl mjölk
  • salt och peppar
  • 70 g rucola

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär ostarna i bitar och lägg dem i en kastrull. Tillsätt färskost och mjölk och smält på låg värme under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
  3. Rör ihop den nykokta pastan med ostsåsen och vänd ner rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jenni

2018-02-20

Snabbt, gott och smidigt ☺

Fredrik

2016-05-30

Gott! Kokade lite broccoli tillsammans med pastan, funkade bra till.

Liknande recept

Pastagratäng med köttfärs

(22)

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

(9)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(67)

Lotta Lundgren - Ricottadumplings med pasta och tomatsås

(59)

Gnocchigratäng

(63)

Spaghetti med tomat och fetaost

(12)

Kycklingpasta med salvia

(10)

Ricottafylld pasta med tomatsås, kyckling och fetaost

(0)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 400 g tagliatelle eller annan pasta
  • 100 g ädelost
  • 50 g gruyèreost
  • 50 g ost, gärna grevé
  • 100 g färskost
  • 2 dl mjölk
  • salt och peppar
  • 70 g rucola

Pasta quattro formaggi

Betyg (1-5):
4.5 (4 betyg)

En klassisk ostsås som blir extra kul med olika sorter.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär ostarna i bitar och lägg dem i en kastrull. Tillsätt färskost och mjölk och smält på låg värme under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
  3. Rör ihop den nykokta pastan med ostsåsen och vänd ner rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jenni

2018-02-20

Snabbt, gott och smidigt ☺

Fredrik

2016-05-30

Gott! Kokade lite broccoli tillsammans med pastan, funkade bra till.

Liknande recept

Pastagratäng med köttfärs

(22)

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

(9)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(67)

Lotta Lundgren - Ricottadumplings med pasta och tomatsås

(59)

Gnocchigratäng

(63)

Spaghetti med tomat och fetaost

(12)

Kycklingpasta med salvia

(10)

Ricottafylld pasta med tomatsås, kyckling och fetaost

(0)