Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost

Betyg (1-5):
3.26 (47 betyg)

Snabblagad pasta med färdig tomatsås som toppas med fetaost.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:220°
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 400 g gnocchi
  • 300 g morötter, finrivna
  • 1 msk olivolja
  • 420 g arrabbiatasås
  • 150 g fetaost
  • 20 g färsk basilika
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Spola pastan i kallt vatten. Stek morötterna i oljan ett par minuter. Häll på tomatsåsen och låt puttra någon minut.
  2. Vänd ner pastan i såsen och häll över i en ugnsform. Bryt fetaosten i mindre bitar och strö över pastan. Ställ in i övre delen av ugnen och låt osten få lite färg i ca 5 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Roger

2019-11-08

Jättegott! Alla nöjda!

Coop

2019-11-05

Hej Emil – vad roligt att du hittat våra köpklara recept. Dessvärre är det en funktion som just nu inte fungerar pga av ett tekniskt fel. Våra tekniker jobbar så fort de kan på att lösa det. Vi har ännu ingen exakt tid, men under november bör det vara löst. Tack för din input!

Emil

2019-10-28

Varför kan man inte plocka på sig varorna till receptet?

Svempa

2019-08-07

Snabbt och enkelt. Smakade helt ok

Liknande recept

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Couscouspanna med fisk

(37)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(59)

Minestronesoppa med linser

(52)

Tofu Tikka

(60)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat

(57)

Crêpes med rödbetor och chèvre

(29)

Blomkålspizza med ägg och mozzarella

(48)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 g gnocchi
  • 300 g morötter, finrivna
  • 1 msk olivolja
  • 420 g arrabbiatasås
  • 150 g fetaost
  • 20 g färsk basilika
  • svartpeppar

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost

Betyg (1-5):
3.26 (47 betyg)

Snabblagad pasta med färdig tomatsås som toppas med fetaost.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:220°
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Spola pastan i kallt vatten. Stek morötterna i oljan ett par minuter. Häll på tomatsåsen och låt puttra någon minut.
  2. Vänd ner pastan i såsen och häll över i en ugnsform. Bryt fetaosten i mindre bitar och strö över pastan. Ställ in i övre delen av ugnen och låt osten få lite färg i ca 5 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Roger

2019-11-08

Jättegott! Alla nöjda!

Coop

2019-11-05

Hej Emil – vad roligt att du hittat våra köpklara recept. Dessvärre är det en funktion som just nu inte fungerar pga av ett tekniskt fel. Våra tekniker jobbar så fort de kan på att lösa det. Vi har ännu ingen exakt tid, men under november bör det vara löst. Tack för din input!

Emil

2019-10-28

Varför kan man inte plocka på sig varorna till receptet?

Svempa

2019-08-07

Snabbt och enkelt. Smakade helt ok

Liknande recept

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Couscouspanna med fisk

(37)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(59)

Minestronesoppa med linser

(52)

Tofu Tikka

(60)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat

(57)

Crêpes med rödbetor och chèvre

(29)

Blomkålspizza med ägg och mozzarella

(48)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies