Pasta med spenat, valnötter och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.6 (43 betyg)

Enkel vardagspasta med mycket smak av fetaosten och valnötterna.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g pasta, t ex cavatappi
  • 80 g valnötter, grovhackade
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 0.5 dl olivolja
  • 400 g färsk spenat
  • 200 g fetaost
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan. Fräs valnötter och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt spenaten och låt smälta ner i pannan. Vänd ner den nykokta pastan och grovt smulad fetaost.
  2. Smaka av med salt och peppar. Ringla gärna lite fin olivolja över vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christina

2020-09-10

Inte så gott tyvärr. Torrt o stabbigt.

Charlotte

2020-08-28

Enkelt och supergott.

Jan

2019-04-08

Mums!!!

Liknande recept

Spara recept

Grillade grönsaker med risoni

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Barnens gratinerade tomatpasta

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Lasagne med fetaost och paprika

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Lotta Lundgren - Mozzarellapasta med aubergine

Betyg
Betyg
(86)
Spara recept

Fylld färsk pasta med fetaost, spenat och valnötter

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Gnocchi med ostsås och broccoli

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Färsk fylld pasta med ugnsbakade grönsaker och mozzarella

Betyg
Betyg
(19)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 g pasta, t ex cavatappi
  • 80 g valnötter, grovhackade
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 0.5 dl olivolja
  • 400 g färsk spenat
  • 200 g fetaost
  • salt och svartpeppar

Pasta med spenat, valnötter och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.6 (43 betyg)

Enkel vardagspasta med mycket smak av fetaosten och valnötterna.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan. Fräs valnötter och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt spenaten och låt smälta ner i pannan. Vänd ner den nykokta pastan och grovt smulad fetaost.
  2. Smaka av med salt och peppar. Ringla gärna lite fin olivolja över vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christina

2020-09-10

Inte så gott tyvärr. Torrt o stabbigt.

Charlotte

2020-08-28

Enkelt och supergott.

Jan

2019-04-08

Mums!!!

Liknande recept

Spara recept

Grillade grönsaker med risoni

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Barnens gratinerade tomatpasta

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Lasagne med fetaost och paprika

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Lotta Lundgren - Mozzarellapasta med aubergine

Betyg
Betyg
(86)
Spara recept

Fylld färsk pasta med fetaost, spenat och valnötter

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Gnocchi med ostsås och broccoli

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Färsk fylld pasta med ugnsbakade grönsaker och mozzarella

Betyg
Betyg
(19)