Pasta med spenat och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.27 (48 betyg)

En lättlagad vegetarisk rätt med hetta från chili.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g färska tortelloni eller annan fylld pasta
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 skivad rödlök
  • 0.5 urkärnad, finhackad chili
  • 2 msk smör eller rapsolja
  • 1 dl rostade valnötter
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 100 g babyspenat
  • 1 dl riven parmesan
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet och låt rinna av i durkslag. Fräs vitlök, rödlök och chili i smör. Tillsätt valnötter och vitt vin. Blanda alltsammans i pastan. Vänd ner spenat och parmesan. Salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jenny

2014-06-22

Mycket fräsch och smakfull rätt som passar en pastaälskare perfekt!

Gunilla Svensson

2012-01-23

Parmesan och valnötter - favoriter i matlagning! Testar på fredag ;-D

Lennart Karlsson

2012-01-10

Det skall vi prova!

Liknande recept

Spara recept

Färsk linguini med pesto och tomatsås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Lasagne med cottage cheese och spenat

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pastasallad med bacon

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Tortellini med grönkål och valnötter

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Vegetarisk pastagratäng

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Lax med pestopasta

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pasta med rostade grönsaker

Betyg
Betyg
(8)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 250 g färska tortelloni eller annan fylld pasta
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 skivad rödlök
  • 0.5 urkärnad, finhackad chili
  • 2 msk smör eller rapsolja
  • 1 dl rostade valnötter
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 100 g babyspenat
  • 1 dl riven parmesan
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Pasta med spenat och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.27 (48 betyg)

En lättlagad vegetarisk rätt med hetta från chili.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet och låt rinna av i durkslag. Fräs vitlök, rödlök och chili i smör. Tillsätt valnötter och vitt vin. Blanda alltsammans i pastan. Vänd ner spenat och parmesan. Salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jenny

2014-06-22

Mycket fräsch och smakfull rätt som passar en pastaälskare perfekt!

Gunilla Svensson

2012-01-23

Parmesan och valnötter - favoriter i matlagning! Testar på fredag ;-D

Lennart Karlsson

2012-01-10

Det skall vi prova!

Liknande recept

Spara recept

Färsk linguini med pesto och tomatsås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Lasagne med cottage cheese och spenat

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pastasallad med bacon

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Tortellini med grönkål och valnötter

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Vegetarisk pastagratäng

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Lax med pestopasta

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pasta med rostade grönsaker

Betyg
Betyg
(8)