
Pasta med spenat och valnötter
Betyg (1-5):
En lättlagad vegetarisk rätt med hetta från chili.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 250 g färska tortelloni eller annan fylld pasta
- 2 finhackade vitlöksklyftor
- 1 skivad rödlök
- 0.5 urkärnad, finhackad chili
- 2 msk smör eller rapsolja
- 1 dl rostade valnötter
- 2 dl torrt vitt vin
- 100 g babyspenat
- 1 dl riven parmesan
- 0.5 tsk nymalen svartpeppar
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningen på paketet och låt rinna av i durkslag. Fräs vitlök, rödlök och chili i smör. Tillsätt valnötter och vitt vin. Blanda alltsammans i pastan. Vänd ner spenat och parmesan. Salta och peppra.
Liknande recept
Pasta med spenat och valnötter
Betyg (1-5):
En lättlagad vegetarisk rätt med hetta från chili.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningen på paketet och låt rinna av i durkslag. Fräs vitlök, rödlök och chili i smör. Tillsätt valnötter och vitt vin. Blanda alltsammans i pastan. Vänd ner spenat och parmesan. Salta och peppra.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2014-06-22
Mycket fräsch och smakfull rätt som passar en pastaälskare perfekt!
2012-01-23
Parmesan och valnötter - favoriter i matlagning! Testar på fredag ;-D
2012-01-10
Det skall vi prova!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Jenny
2014-06-22
Mycket fräsch och smakfull rätt som passar en pastaälskare perfekt!
Gunilla Svensson
2012-01-23
Parmesan och valnötter - favoriter i matlagning! Testar på fredag ;-D
Lennart Karlsson
2012-01-10
Det skall vi prova!