För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pasta med spenat och valnötter

Betyg (1-5):
3.28 (47 betyg)

En lättlagad vegetarisk rätt med hetta från chili.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g färska tortelloni eller annan fylld pasta
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 skivad rödlök
  • 0.5 urkärnad, finhackad chili
  • 2 msk smör eller rapsolja
  • 1 dl rostade valnötter
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 100 g babyspenat
  • 1 dl riven parmesan
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet och låt rinna av i durkslag. Fräs vitlök, rödlök och chili i smör. Tillsätt valnötter och vitt vin. Blanda alltsammans i pastan. Vänd ner spenat och parmesan. Salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jenny

2014-06-22

Mycket fräsch och smakfull rätt som passar en pastaälskare perfekt!

Gunilla Svensson

2012-01-23

Parmesan och valnötter - favoriter i matlagning! Testar på fredag ;-D

Lennart Karlsson

2012-01-10

Det skall vi prova!

Liknande recept

Linsbolognese

(41)

Barnens läskiga fyllda paprikor

(3)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(24)

Pasta alla norma (pasta med aubergine, tomat, ricotta och basilika)

(24)

Pasta med färskost

(16)

Spaghetti med tomat och fetaost

(12)

Spagetti med linser och tomatsås

(13)

Pasta med musslor och tomat

(12)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 250 g färska tortelloni eller annan fylld pasta
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 skivad rödlök
  • 0.5 urkärnad, finhackad chili
  • 2 msk smör eller rapsolja
  • 1 dl rostade valnötter
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 100 g babyspenat
  • 1 dl riven parmesan
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Pasta med spenat och valnötter

Betyg (1-5):
3.28 (47 betyg)

En lättlagad vegetarisk rätt med hetta från chili.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet och låt rinna av i durkslag. Fräs vitlök, rödlök och chili i smör. Tillsätt valnötter och vitt vin. Blanda alltsammans i pastan. Vänd ner spenat och parmesan. Salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jenny

2014-06-22

Mycket fräsch och smakfull rätt som passar en pastaälskare perfekt!

Gunilla Svensson

2012-01-23

Parmesan och valnötter - favoriter i matlagning! Testar på fredag ;-D

Lennart Karlsson

2012-01-10

Det skall vi prova!

Liknande recept

Linsbolognese

(41)

Barnens läskiga fyllda paprikor

(3)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(24)

Pasta alla norma (pasta med aubergine, tomat, ricotta och basilika)

(24)

Pasta med färskost

(16)

Spaghetti med tomat och fetaost

(12)

Spagetti med linser och tomatsås

(13)

Pasta med musslor och tomat

(12)