Pasta med skinksås, spenat och ärtor

Betyg (1-5):
3.36 (14 betyg)

Snabblagad pasta med krämig skinksås, spenat, ärtor och purjolök, toppad med kapris. Perfekt till middag!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g pasta
  • 150 g fryst bladspenat, tinad
  • 120 g skivad rökt skinka, strimlad
  • 100 g purjolök, tunt skivad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • neutral olja, till stekning
  • 150 g frysta gröna ärtor, tinade
  • 2.5 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 msk små kapris
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Krama ur vätskan ur spenaten. Fräs skinka, purjolök och vitlök i olja. Tillsätt ärtor och spenat. Häll i grädde, vatten och kapris. Låt puttra några minuter. Vänd ner pastan i såsen och smaka av med salt och peppar.

Tips

Krydda extra med lite kaprisspad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(65)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(49)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(74)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(57)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(114)

Moussakagratäng

(42)

Lökpaj med smördeg

(33)

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

(47)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 400 g pasta
  • 150 g fryst bladspenat, tinad
  • 120 g skivad rökt skinka, strimlad
  • 100 g purjolök, tunt skivad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • neutral olja, till stekning
  • 150 g frysta gröna ärtor, tinade
  • 2.5 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 msk små kapris
  • salt och svartpeppar

Pasta med skinksås, spenat och ärtor

Betyg (1-5):
3.36 (14 betyg)

Snabblagad pasta med krämig skinksås, spenat, ärtor och purjolök, toppad med kapris. Perfekt till middag!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Krama ur vätskan ur spenaten. Fräs skinka, purjolök och vitlök i olja. Tillsätt ärtor och spenat. Häll i grädde, vatten och kapris. Låt puttra några minuter. Vänd ner pastan i såsen och smaka av med salt och peppar.

Tips

Krydda extra med lite kaprisspad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(65)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(49)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(74)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(57)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(114)

Moussakagratäng

(42)

Lökpaj med smördeg

(33)

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

(47)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies