Pasta med skinksås, spenat och ärtor

Betyg (1-5):
3.6 (5 betyg)

Snabblagad pasta med krämig skinksås, spenat, ärtor och purjolök, toppad med kapris. Perfekt till middag!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 400 g pasta
  • 150 g fryst bladspenat, tinad
  • 120 g skivad rökt skinka, strimlad
  • 100 g purjolök, tunt skivad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • neutral olja, till stekning
  • 150 g frysta gröna ärtor, tinade
  • 2.5 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 msk små kapris
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Krama ur vätskan ur spenaten. Fräs skinka, purjolök och vitlök i olja. Tillsätt ärtor och spenat. Häll i grädde, vatten och kapris. Låt puttra några minuter. Vänd ner pastan i såsen och smaka av med salt och peppar.

Tips

Krydda extra med lite kaprisspad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(67)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(111)

Lotta Lundgren - Färskpotatispaj med ricotta och pesto

(63)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(47)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(9)

Lökpaj med smördeg

(29)

Moussakagratäng

(36)

Kycklingbollar med dill och citron

(55)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 400 g pasta
  • 150 g fryst bladspenat, tinad
  • 120 g skivad rökt skinka, strimlad
  • 100 g purjolök, tunt skivad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • neutral olja, till stekning
  • 150 g frysta gröna ärtor, tinade
  • 2.5 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 msk små kapris
  • salt och svartpeppar

Pasta med skinksås, spenat och ärtor

Betyg (1-5):
3.6 (5 betyg)

Snabblagad pasta med krämig skinksås, spenat, ärtor och purjolök, toppad med kapris. Perfekt till middag!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Krama ur vätskan ur spenaten. Fräs skinka, purjolök och vitlök i olja. Tillsätt ärtor och spenat. Häll i grädde, vatten och kapris. Låt puttra några minuter. Vänd ner pastan i såsen och smaka av med salt och peppar.

Tips

Krydda extra med lite kaprisspad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(67)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(111)

Lotta Lundgren - Färskpotatispaj med ricotta och pesto

(63)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(47)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(9)

Lökpaj med smördeg

(29)

Moussakagratäng

(36)

Kycklingbollar med dill och citron

(55)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies