Pasta med rökt fläsk

Betyg (1-5):
3.25 (8 betyg)

Het pastarätt med mycket smak.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 300 g spagetti eller annan pasta
  • 150 g tärnat rökt sidfläsk eller rökt skinka
  • 1.5 tsk olja till stekning
  • 1 hackad gul lök
  • 4 skållade, skalade och tärnade tomater
  • 0.5 urkärnad, mycket stark röd chili skuren i bitar
  • 1 krm peppar, efter smak
  • 50 g riven parmesan
  • 0.5 dl hackad persilja

Gör så här

  1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Stek under tiden fläsket eller skinkan i lite olja på svag värme. Tillsätt löken och låt den fräsa med utan att den blir brun 2-3 minuter.
  2. Rör ner tomattärningarna och låt allt bli varmt. Krydda med färsk spansk peppar eller kajenn, salt och svartpeppar. Häll av kokvattnet från pastan. Tillsätt såsen, hälften av osten med blanda väl.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pasta med pesto och rimmat sidfläsk

(11)

Skink- och champinjonpasta

(4)

Bolognese

(9)

Pastasallad carbonara

(16)

Lövbiff med mozzarella och pasta

(50)

Pasta med skinksås

(16)

Pastagratäng med kassler

(104)

Risoni med svamp och parmesan

(22)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 300 g spagetti eller annan pasta
  • 150 g tärnat rökt sidfläsk eller rökt skinka
  • 1.5 tsk olja till stekning
  • 1 hackad gul lök
  • 4 skållade, skalade och tärnade tomater
  • 0.5 urkärnad, mycket stark röd chili skuren i bitar
  • 1 krm peppar, efter smak
  • 50 g riven parmesan
  • 0.5 dl hackad persilja

Pasta med rökt fläsk

Betyg (1-5):
3.25 (8 betyg)

Het pastarätt med mycket smak.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Stek under tiden fläsket eller skinkan i lite olja på svag värme. Tillsätt löken och låt den fräsa med utan att den blir brun 2-3 minuter.
  2. Rör ner tomattärningarna och låt allt bli varmt. Krydda med färsk spansk peppar eller kajenn, salt och svartpeppar. Häll av kokvattnet från pastan. Tillsätt såsen, hälften av osten med blanda väl.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pasta med pesto och rimmat sidfläsk

(11)

Skink- och champinjonpasta

(4)

Bolognese

(9)

Pastasallad carbonara

(16)

Lövbiff med mozzarella och pasta

(50)

Pasta med skinksås

(16)

Pastagratäng med kassler

(104)

Risoni med svamp och parmesan

(22)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies