Pasta med lövbiff

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(51)

Stekt aubergine, smältande mozzarella, soltorkade tomater och basilika som utgör en fantastisk kombination till stekt lövbiff och färsk pasta.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g aubergine i 0,5 cm skivor
  • 1 msk olivolja
  • 400 g lövbiff
  • 6 strimlade soltorkade tomater i olja
  • 250 g mozzarella i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 msk basilika
  • 0.5 tsk salt
  • Servera med:
  • 400 g färsk pasta

Gör så här

  1. Lägg ut aubergineskivorna och salta dem lätt. Låt ligga 10-15 minuter så att en del av vätskan dras ut och ger bättre yta vid stekningen.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek köttskivorna hastigt. Flytta dem till en ugnsform och salta. Torka av aubergineskivorna med hushållspapper. Stek dem gyllenbruna i olja och lägg dem omlott ovanpå köttet. Lägg också på tomater och ost. Låt formen stå i övre delen av ugnen, 5-6 minuter tills osten börjar smälta.
  3. Strö över svartpeppar och basilikablad. Servera med pasta.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Morotsnudelsallad med biff

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(189)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Grönkålspaj med skinka och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g aubergine i 0,5 cm skivor
  • 1 msk olivolja
  • 400 g lövbiff
  • 6 strimlade soltorkade tomater i olja
  • 250 g mozzarella i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 msk basilika
  • 0.5 tsk salt
  • Servera med:
  • 400 g färsk pasta

Pasta med lövbiff

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(51)

Stekt aubergine, smältande mozzarella, soltorkade tomater och basilika som utgör en fantastisk kombination till stekt lövbiff och färsk pasta.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut aubergineskivorna och salta dem lätt. Låt ligga 10-15 minuter så att en del av vätskan dras ut och ger bättre yta vid stekningen.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek köttskivorna hastigt. Flytta dem till en ugnsform och salta. Torka av aubergineskivorna med hushållspapper. Stek dem gyllenbruna i olja och lägg dem omlott ovanpå köttet. Lägg också på tomater och ost. Låt formen stå i övre delen av ugnen, 5-6 minuter tills osten börjar smälta.
  3. Strö över svartpeppar och basilikablad. Servera med pasta.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Morotsnudelsallad med biff

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(189)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Grönkålspaj med skinka och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)