För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pasta med lövbiff

Betyg (1-5):
2.84 (51 betyg)

Stekt aubergine, smältande mozzarella, soltorkade tomater och basilika som utgör en fantastisk kombination till stekt lövbiff och färsk pasta.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g aubergine i 0,5 cm skivor
  • 1 msk olivolja
  • 400 g lövbiff
  • 6 strimlade soltorkade tomater i olja
  • 250 g mozzarella i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 msk basilika
  • 0.5 tsk salt
  • Servera med:
  • 400 g färsk pasta

Gör så här

  1. Lägg ut aubergineskivorna och salta dem lätt. Låt ligga 10-15 minuter så att en del av vätskan dras ut och ger bättre yta vid stekningen.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek köttskivorna hastigt. Flytta dem till en ugnsform och salta. Torka av aubergineskivorna med hushållspapper. Stek dem gyllenbruna i olja och lägg dem omlott ovanpå köttet. Lägg också på tomater och ost. Låt formen stå i övre delen av ugnen, 5-6 minuter tills osten börjar smälta.
  3. Strö över svartpeppar och basilikablad. Servera med pasta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnsomelett med rökt skinka

(30)

Chilibiff-wrap

(4)

Rädissallad med rökt kött

(2)

Grillade köttfärsbiffar med yoghurtsås

(15)

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(7)

Godaste köttbullarna

(0)

Morotsnudelsallad med biff

(3)

Grönkålspaj med julskinka och senapscréme

(31)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g aubergine i 0,5 cm skivor
  • 1 msk olivolja
  • 400 g lövbiff
  • 6 strimlade soltorkade tomater i olja
  • 250 g mozzarella i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 msk basilika
  • 0.5 tsk salt
  • Servera med:
  • 400 g färsk pasta

Pasta med lövbiff

Betyg (1-5):
2.84 (51 betyg)

Stekt aubergine, smältande mozzarella, soltorkade tomater och basilika som utgör en fantastisk kombination till stekt lövbiff och färsk pasta.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut aubergineskivorna och salta dem lätt. Låt ligga 10-15 minuter så att en del av vätskan dras ut och ger bättre yta vid stekningen.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek köttskivorna hastigt. Flytta dem till en ugnsform och salta. Torka av aubergineskivorna med hushållspapper. Stek dem gyllenbruna i olja och lägg dem omlott ovanpå köttet. Lägg också på tomater och ost. Låt formen stå i övre delen av ugnen, 5-6 minuter tills osten börjar smälta.
  3. Strö över svartpeppar och basilikablad. Servera med pasta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnsomelett med rökt skinka

(30)

Chilibiff-wrap

(4)

Rädissallad med rökt kött

(2)

Grillade köttfärsbiffar med yoghurtsås

(15)

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(7)

Godaste köttbullarna

(0)

Morotsnudelsallad med biff

(3)

Grönkålspaj med julskinka och senapscréme

(31)