Pasta med kräftstjärtar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.58 (88 betyg)

Krämig sås med dill, citron och kräftor serverad med bandpasta.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g pasta
  • 4 dl crème fraiche
  • 1 hackad rödlök
  • 1 dl hackad dill
  • 340 g kräftstjärtar på burk
  • 1 citron, finrivet skal
  • 0.5 tsk peppar
  • 150 g sockerärtor
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Värm crème fraiche, rödlök och dill i en kastrull. Häll i de avrunna kräftstjärtarna och smaka av med citronskal, salt och peppar.
  3. Blanda pastasåsen med pastan och servera direkt med knapriga sockerärtor.

Tips

Pimpa pastan med färsk spenat, vitlök och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jörgen Henriksson

2014-03-13

En alldeles förträfflig middag men underbar smak av kräfor vilket passat utmärkt till färsk pasta, mums ;)

Liknande recept

Spara recept

Blomkålssoppa med räkor och krutonger

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Ljummen nudelsallad med räkor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Vitlöksdoftande pasta med räkor och savojkål

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Vårrullar med rispapper

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(113)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Räkbowl

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Krämig räkpasta med kålrotsspaghetti

Betyg
Betyg
(7)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g pasta
  • 4 dl crème fraiche
  • 1 hackad rödlök
  • 1 dl hackad dill
  • 340 g kräftstjärtar på burk
  • 1 citron, finrivet skal
  • 0.5 tsk peppar
  • 150 g sockerärtor
  • 0.5 tsk salt

Pasta med kräftstjärtar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.58 (88 betyg)

Krämig sås med dill, citron och kräftor serverad med bandpasta.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Värm crème fraiche, rödlök och dill i en kastrull. Häll i de avrunna kräftstjärtarna och smaka av med citronskal, salt och peppar.
  3. Blanda pastasåsen med pastan och servera direkt med knapriga sockerärtor.

Tips

Pimpa pastan med färsk spenat, vitlök och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jörgen Henriksson

2014-03-13

En alldeles förträfflig middag men underbar smak av kräfor vilket passat utmärkt till färsk pasta, mums ;)

Liknande recept

Spara recept

Blomkålssoppa med räkor och krutonger

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Ljummen nudelsallad med räkor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Vitlöksdoftande pasta med räkor och savojkål

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Vårrullar med rispapper

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(113)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Räkbowl

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Krämig räkpasta med kålrotsspaghetti

Betyg
Betyg
(7)