Pasta med kräftstjärtar

Betyg (1-5):
3.52 (83 betyg)

Krämig sås med dill, citron och kräftor serverad med bandpasta.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 500 g pasta
  • 4 dl crème fraiche
  • 1 hackad rödlök
  • 1 dl hackad dill
  • 340 g kräftstjärtar på burk
  • 1 citron, finrivet skal
  • 0.5 tsk peppar
  • 150 g sockerärtor

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Värm crème fraiche, rödlök och dill i en kastrull. Häll i de avrunna kräftstjärtarna och smaka av med citronskal, salt och peppar.
  3. Blanda pastasåsen med pastan och servera direkt med knapriga sockerärtor.

Tips

Pimpa pastan med färsk spenat, vitlök och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jörgen Henriksson

2014-03-13

En alldeles förträfflig middag men underbar smak av kräfor vilket passat utmärkt till färsk pasta, mums ;)

Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(5)

Bruschetta med kyckling

(8)

Enkel tomatsoppa med grädde

(42)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 500 g pasta
  • 4 dl crème fraiche
  • 1 hackad rödlök
  • 1 dl hackad dill
  • 340 g kräftstjärtar på burk
  • 1 citron, finrivet skal
  • 0.5 tsk peppar
  • 150 g sockerärtor

Pasta med kräftstjärtar

Betyg (1-5):
3.52 (83 betyg)

Krämig sås med dill, citron och kräftor serverad med bandpasta.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Värm crème fraiche, rödlök och dill i en kastrull. Häll i de avrunna kräftstjärtarna och smaka av med citronskal, salt och peppar.
  3. Blanda pastasåsen med pastan och servera direkt med knapriga sockerärtor.

Tips

Pimpa pastan med färsk spenat, vitlök och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jörgen Henriksson

2014-03-13

En alldeles förträfflig middag men underbar smak av kräfor vilket passat utmärkt till färsk pasta, mums ;)

Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(5)

Bruschetta med kyckling

(8)

Enkel tomatsoppa med grädde

(42)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies