För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pasta med kantarellsås

Betyg (1-5):
3.33 (6 betyg)

Färsk pasta i en gräddig sås med kantareller som serveras med ruccola. Enkel pastarätt som passar till vardag som fest.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g pastaknyten, färska
  • 40 g rucola
  • Gräddiga kantareller:
  • 1 liter kantareller, ca 300 g
  • 2 msk smör
  • 2 st schalottenlökar, finhackade
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk soja
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Skär ev kantarellerna i mindre bitar och stek dem i smör tills all vätska försvunnit och svampen börjar få lite färg. Tillsätt löken mot slutet av stekningen. Slå på grädde, vatten och soja. Koka upp och sjud ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka pastaknytena enligt anvisningen på förpackningen. Servera med kantarellerna och rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pasta penne med köttfärs och champinjoner

(32)

Pasta bolognese med mifú

(2)

Gnocchi med svamp och blomkål

(63)

Risoni med svamp och parmesan

(35)

Pasta med svampsås

(17)

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

(40)

Pasta gorgonzola

(57)

Grönsaksbolognese

(24)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g pastaknyten, färska
  • 40 g rucola
  • Gräddiga kantareller:
  • 1 liter kantareller, ca 300 g
  • 2 msk smör
  • 2 st schalottenlökar, finhackade
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk soja
  • svartpeppar
  • salt

Pasta med kantarellsås

Betyg (1-5):
3.33 (6 betyg)

Färsk pasta i en gräddig sås med kantareller som serveras med ruccola. Enkel pastarätt som passar till vardag som fest.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär ev kantarellerna i mindre bitar och stek dem i smör tills all vätska försvunnit och svampen börjar få lite färg. Tillsätt löken mot slutet av stekningen. Slå på grädde, vatten och soja. Koka upp och sjud ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka pastaknytena enligt anvisningen på förpackningen. Servera med kantarellerna och rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pasta penne med köttfärs och champinjoner

(32)

Pasta bolognese med mifú

(2)

Gnocchi med svamp och blomkål

(63)

Risoni med svamp och parmesan

(35)

Pasta med svampsås

(17)

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

(40)

Pasta gorgonzola

(57)

Grönsaksbolognese

(24)