Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg (1-5):
4 (9 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 500 g kantareller
  • 1 bananschalottenlök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • ev maizena till redning
  • Till servering:
  • 320 g pasta
  • 70 g babyspenat
  • 2 dl hackade örter, t ex timjan och persilja

Gör så här

  1. Putsa svampen och skär ev i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna och stek svamp, lök och vitlök i smör. Salta, peppra och rör om då och då. Häll i grädde och vatten. Låt såsen småputtra ca 5 min. Red av såsen med maizena om ni önskar en tjockare konsistens.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen under tiden såsen puttrar. Blanda pastan med såsen, spenat och färska örter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Joakim Ae

2016-10-16

Körde burkkantareller då färska är så satans dyra, fungerade finfint

Patrick

2016-10-05

Torra kantareller (hälften av det som behövdes enligt receptet och schweindyra) och ingen schlottenlök kom med... Smaklöst värre. Skärpning Coop!

Liknande recept

Fänkålssoppa med fetaost- och valnötstopping

(59)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Kerala curry-kyckling

(9)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(6)

Wraps med quorn och curryröra

(21)

Pasta med kräftstjärtar

(83)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Fiskbullar i thaisås

(4)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g kantareller
  • 1 bananschalottenlök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • ev maizena till redning
  • Till servering:
  • 320 g pasta
  • 70 g babyspenat
  • 2 dl hackade örter, t ex timjan och persilja

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg (1-5):
4 (9 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Putsa svampen och skär ev i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna och stek svamp, lök och vitlök i smör. Salta, peppra och rör om då och då. Häll i grädde och vatten. Låt såsen småputtra ca 5 min. Red av såsen med maizena om ni önskar en tjockare konsistens.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen under tiden såsen puttrar. Blanda pastan med såsen, spenat och färska örter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Joakim Ae

2016-10-16

Körde burkkantareller då färska är så satans dyra, fungerade finfint

Patrick

2016-10-05

Torra kantareller (hälften av det som behövdes enligt receptet och schweindyra) och ingen schlottenlök kom med... Smaklöst värre. Skärpning Coop!

Liknande recept

Fänkålssoppa med fetaost- och valnötstopping

(59)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Kerala curry-kyckling

(9)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(6)

Wraps med quorn och curryröra

(21)

Pasta med kräftstjärtar

(83)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Fiskbullar i thaisås

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies