
Pasta med kantareller, spenat och färska örter
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g kantareller
- 1 bananschalottenlök, hackad
- 1 vitlöksklyfta, skivad
- 1 msk smör
- salt och svartpeppar
- 2 dl grädde
- 1 dl vatten
- ev maizena till redning
- Till servering:
- 320 g pasta
- 70 g babyspenat
- 2 dl hackade örter, t ex timjan och persilja
Gör så här
- Putsa svampen och skär ev i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna och stek svamp, lök och vitlök i smör. Salta, peppra och rör om då och då. Häll i grädde och vatten. Låt såsen småputtra ca 5 min. Red av såsen med maizena om ni önskar en tjockare konsistens.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen under tiden såsen puttrar. Blanda pastan med såsen, spenat och färska örter.
Liknande recept
Pasta med kantareller, spenat och färska örter
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Putsa svampen och skär ev i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna och stek svamp, lök och vitlök i smör. Salta, peppra och rör om då och då. Häll i grädde och vatten. Låt såsen småputtra ca 5 min. Red av såsen med maizena om ni önskar en tjockare konsistens.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen under tiden såsen puttrar. Blanda pastan med såsen, spenat och färska örter.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2016-10-16
Körde burkkantareller då färska är så satans dyra, fungerade finfint
2016-10-05
Torra kantareller (hälften av det som behövdes enligt receptet och schweindyra) och ingen schlottenlök kom med... Smaklöst värre. Skärpning Coop!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Joakim Ae
2016-10-16
Körde burkkantareller då färska är så satans dyra, fungerade finfint
Patrick
2016-10-05
Torra kantareller (hälften av det som behövdes enligt receptet och schweindyra) och ingen schlottenlök kom med... Smaklöst värre. Skärpning Coop!