För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg (1-5):
4 (9 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g kantareller
  • 1 bananschalottenlök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • ev maizena till redning
  • Till servering:
  • 320 g pasta
  • 70 g babyspenat
  • 2 dl hackade örter, t ex timjan och persilja

Gör så här

  1. Putsa svampen och skär ev i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna och stek svamp, lök och vitlök i smör. Salta, peppra och rör om då och då. Häll i grädde och vatten. Låt såsen småputtra ca 5 min. Red av såsen med maizena om ni önskar en tjockare konsistens.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen under tiden såsen puttrar. Blanda pastan med såsen, spenat och färska örter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Joakim Ae

2016-10-16

Körde burkkantareller då färska är så satans dyra, fungerade finfint

Patrick

2016-10-05

Torra kantareller (hälften av det som behövdes enligt receptet och schweindyra) och ingen schlottenlök kom med... Smaklöst värre. Skärpning Coop!

Liknande recept

Sötpotatissoppa med rostad majs

(18)

Godaste köttbullarna

(0)

Pasta med kräftstjärtar

(84)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(14)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Fiskbullar i thaisås

(4)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g kantareller
  • 1 bananschalottenlök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • ev maizena till redning
  • Till servering:
  • 320 g pasta
  • 70 g babyspenat
  • 2 dl hackade örter, t ex timjan och persilja

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg (1-5):
4 (9 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Putsa svampen och skär ev i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna och stek svamp, lök och vitlök i smör. Salta, peppra och rör om då och då. Häll i grädde och vatten. Låt såsen småputtra ca 5 min. Red av såsen med maizena om ni önskar en tjockare konsistens.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen under tiden såsen puttrar. Blanda pastan med såsen, spenat och färska örter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Joakim Ae

2016-10-16

Körde burkkantareller då färska är så satans dyra, fungerade finfint

Patrick

2016-10-05

Torra kantareller (hälften av det som behövdes enligt receptet och schweindyra) och ingen schlottenlök kom med... Smaklöst värre. Skärpning Coop!

Liknande recept

Sötpotatissoppa med rostad majs

(18)

Godaste köttbullarna

(0)

Pasta med kräftstjärtar

(84)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(14)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Fiskbullar i thaisås

(4)