Pasta med grönkålspesto och skinka

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 400 g pasta
  • olivolja
  • 200 g rökt skinka, skuren i bitar
  • 250 g körsbärstomater, halverade
  • Grönkålspesto
  • 200 g grönkål
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1.5 dl olivolja
  • 0.5 dl vatten
  • 80 g parmesanost
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Lägg ner grönkålen (Skär bort dom grova stjälkarna) och vitlök och låt koka 2 min. Lyft upp allt med en tång och låt rinna av i ett durkslag.
  2. Mixa kål och vitlök slätt med oljan i en matberedare, tillsätt vatten. Rör ner finriven ost och smaka av med salt och peppar.
  3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs skinka och tomater tills de fått lite färg. Blanda pastan med peston och toppa med skinkan och tomaterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jeanette

2019-07-25

Supergott, både dom vuxna och barnen gillade det! Lycka att få i barnen grönsaker 😂

Liknande recept

Örtfrittata - Coop

(2)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett - Coop

(4)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Pizza med auberginekräm och kronärtskocka - Coop

(4)

Pizza med olika topping - Coop

(1)

Fisktaco med mangosalsa - Coop

(22)

Quesadilla med quinoa och chili - Coop

(7)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök - Coop

(0)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 400 g pasta
  • olivolja
  • 200 g rökt skinka, skuren i bitar
  • 250 g körsbärstomater, halverade
  • Grönkålspesto
  • 200 g grönkål
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1.5 dl olivolja
  • 0.5 dl vatten
  • 80 g parmesanost
  • salt och svartpeppar

Pasta med grönkålspesto och skinka

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Lägg ner grönkålen (Skär bort dom grova stjälkarna) och vitlök och låt koka 2 min. Lyft upp allt med en tång och låt rinna av i ett durkslag.
  2. Mixa kål och vitlök slätt med oljan i en matberedare, tillsätt vatten. Rör ner finriven ost och smaka av med salt och peppar.
  3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs skinka och tomater tills de fått lite färg. Blanda pastan med peston och toppa med skinkan och tomaterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jeanette

2019-07-25

Supergott, både dom vuxna och barnen gillade det! Lycka att få i barnen grönsaker 😂

Liknande recept

Örtfrittata - Coop

(2)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett - Coop

(4)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Pizza med auberginekräm och kronärtskocka - Coop

(4)

Pizza med olika topping - Coop

(1)

Fisktaco med mangosalsa - Coop

(22)

Quesadilla med quinoa och chili - Coop

(7)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies