För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pasta med fetaost, rucola och valnötter

Betyg (1-5):
3.17 (46 betyg)

När du är sugen på pasta och det måste gå fort, då är det här rätt pasta!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färsk eller torr pasta
  • 125 g hackad rucola
  • 200 g smulad fetaost
  • 1 urkärnad och hackad röd chili
  • 100 g hackade valnötter
  • 2 msk olivolja
  • crema di balsamico (reducerad balsamvinäger)

Gör så här

  1. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Blanda pasta med rucola, fetaost, chili, nötter och olja. Ringla över crema di balsamico. Servera genast.

Tips

Gör egen balsamico genom att låta 1 dl balsamvinäger och 1 matsked honung koka ihop till en simmig konsistens.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mats

2015-01-30

Oj, vad gott!

Liknande recept

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(6)

Lax- och spenatpaj

(93)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Belugalasagne

(35)

Linsbolognese

(38)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g färsk eller torr pasta
  • 125 g hackad rucola
  • 200 g smulad fetaost
  • 1 urkärnad och hackad röd chili
  • 100 g hackade valnötter
  • 2 msk olivolja
  • crema di balsamico (reducerad balsamvinäger)

Pasta med fetaost, rucola och valnötter

Betyg (1-5):
3.17 (46 betyg)

När du är sugen på pasta och det måste gå fort, då är det här rätt pasta!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Blanda pasta med rucola, fetaost, chili, nötter och olja. Ringla över crema di balsamico. Servera genast.

Tips

Gör egen balsamico genom att låta 1 dl balsamvinäger och 1 matsked honung koka ihop till en simmig konsistens.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mats

2015-01-30

Oj, vad gott!

Liknande recept

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(6)

Lax- och spenatpaj

(93)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Belugalasagne

(35)

Linsbolognese

(38)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)