För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pasta med ädelostsås

Betyg (1-5):
3.8 (15 betyg)

Vegetarisk pasta med krämig ädelostsås, champinjoner och rödlök. Enkel att laga och perfekt till middag!

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 320 g pasta
  • 1 dl grädde
  • 100 g ädelost
  • 1 msk olivolja
  • 1 rödlök, klyftor
  • 250 g champinjoner, delade
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar.
  3. Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tills något mjuka. Salta och peppra.

Servering

Strimla ner lite bacon eller skinka när du steker svampen om det råkar finnas hemma.

Tips

Servera svampen rå om barnen inte gillar stekt svamp.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lena

2018-10-02

Lätt att laga och jätte god

Liknande recept

Öppen svampomelett

(8)

Pasta gorgonzola

(57)

Caesarsallad - grundrecept

(33)

Portabello- och aubergineburgare

(3)

Rau xeo chay

(3)

Risoni med svamp och parmesan

(35)

Risotto med karljohansvamp

(10)

Asiatisk ugnspannkaka med stekt shitakesvamp

(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 320 g pasta
  • 1 dl grädde
  • 100 g ädelost
  • 1 msk olivolja
  • 1 rödlök, klyftor
  • 250 g champinjoner, delade
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Pasta med ädelostsås

Betyg (1-5):
3.8 (15 betyg)

Vegetarisk pasta med krämig ädelostsås, champinjoner och rödlök. Enkel att laga och perfekt till middag!

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar.
  3. Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tills något mjuka. Salta och peppra.

Servering

Strimla ner lite bacon eller skinka när du steker svampen om det råkar finnas hemma.

Tips

Servera svampen rå om barnen inte gillar stekt svamp.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lena

2018-10-02

Lätt att laga och jätte god

Liknande recept

Öppen svampomelett

(8)

Pasta gorgonzola

(57)

Caesarsallad - grundrecept

(33)

Portabello- och aubergineburgare

(3)

Rau xeo chay

(3)

Risoni med svamp och parmesan

(35)

Risotto med karljohansvamp

(10)

Asiatisk ugnspannkaka med stekt shitakesvamp

(5)