Påskmeny - trerätters till påskbordet | Coop

Påskmeny

En trerätters påskmeny passar bra till långfredagen. Skippa påskbuffén och bjud på en härlig middag!

Påskmenyns förrätt

Gulbeta med vegansk majonnäs

Sparris med brynt smör och nötter

Matjessilltårta med potatis och brynt smör

Blinier med rom

Grön tomatsoppa

Inkokt lax med dillmajonnäs

Rökt Clarias med ägghalvor och kavringkrutonger

Lax- och äggsallad med gräslöksdressing

Påskmenyns varmrätt

Havtornsmarinerad lax med blomkål och rostad gulbeta

Lammstek med potatis- och chèvregratäng

Kyckling i krämig parmesan- och timjansås

Svamprisotto med västerbottensost och chorizovinägrett

Varmrökt lax med picklad blomkål och hovmästardressing

Lammstek med zaatar

Påskmenyns efterrätt

Påskens glasstårta

Chokladfondant med dulce de leche

Blåbär med mandelmassa och vit choklad

Rödbetsbrownie med pekannötter

Zucchinikaka med kardemumma och apelsinglasyr

Parfait med 3 smaker

Vegetarisk påskmeny

Gulbeta med vegansk majonnäs

Rotsellericarpaccio med tångkaviar

Grön tomatsoppa

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

Tarte tatin med päron och pekannötter

After eight - tårta

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies