För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Påskmeny - trerätters till påskbordet | Coop

Recept Påskmeny

En trerätters påskmeny passar bra till långfredagen. Skippa påskbuffén och bjud på en härlig middag!

Påskmenyns förrätt

Sparris med brynt smör och nötter

Matjessilltårta med potatis och brynt smör

Rökt Clarias med ägghalvor och kavringkrutonger

Lax- och äggsallad med gräslöksdressing

Påskmenyns varmrätt

Havtornsmarinerad lax med blomkål och rostad gulbeta

Lammstek med potatis- och chèvregratäng

Kyckling i krämig parmesan- och timjansås

Svamprisotto med västerbottensost och chorizovinägrett

Varmrökt lax med picklad blomkål och hovmästardressing

Påskmenyns efterrätt

Chokladfondant med dulce de leche

Zucchinikaka med kardemumma och apelsinglasyr

Vegetarisk påskmeny

Rotsellericarpaccio med tångkaviar

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

Tarte tatin med päron och pekannötter