Päronmarmelad

Betyg (1-5):
3.75 (12 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 0.5 kg päron
  • 1 citron, saften
  • 1 msk ingefära, fint tärnad
  • 2 msk honung
  • 3 dl syltsocker

Gör så här

  1. Skala och skär päronen i små bitar.Lägg i en kastrull med citronsaft och låt koka ca 15 min.
  2. Tillsätt ingefära, honung och socker. Rör om och låt koka 3 min.
  3. Häll upp i en väl rengjord glasburk och låt svalna innan den ställs i kylen att kallna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Bosse o lollo emilsson

2015-09-03

enklaste o godaste marmeladen! GÖr vi igen

Katharina

2014-08-28

Mycket god till ost, men smakar mest ingefära.

Liknande recept

Äppelklyftor

(0)

Filodegsstrudel med nötter och torkad frukt

(4)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 0.5 kg päron
  • 1 citron, saften
  • 1 msk ingefära, fint tärnad
  • 2 msk honung
  • 3 dl syltsocker

Päronmarmelad

Betyg (1-5):
3.75 (12 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och skär päronen i små bitar.Lägg i en kastrull med citronsaft och låt koka ca 15 min.
  2. Tillsätt ingefära, honung och socker. Rör om och låt koka 3 min.
  3. Häll upp i en väl rengjord glasburk och låt svalna innan den ställs i kylen att kallna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Bosse o lollo emilsson

2015-09-03

enklaste o godaste marmeladen! GÖr vi igen

Katharina

2014-08-28

Mycket god till ost, men smakar mest ingefära.

Liknande recept

Äppelklyftor

(0)

Filodegsstrudel med nötter och torkad frukt

(4)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies