Parmaskinkschips med skagenröra

Betyg (1-5):
2.65 (49 betyg)

Parma och räkor i ljuv förening

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 120 g parmaskinka
  • Skagenröra:
  • 200 g skalade räkor
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk hackad dill
  • cayennepeppar

Gör så här

  1. Lägg skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen 8–10 min. Låt svalna på plåten tills de är torra och krispiga. Blanda alla ingredienserna till skagenröran och smaka av med cayennepeppar.
  2. Servera skagenröran till parmachipsen. Röran kan inte ligga på chipsen särskilt länge för då mjuknar de igen.

Tips

Sara tipsar: Använder ni räkor i lag, tänk på att pressa ur lagen ordentligt!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Krämig wasabisill

(6)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Vegopiroger

(8)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(2)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Fish tacos deluxe

(32)

Räksallad med japansk dressing

(90)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 120 g parmaskinka
  • Skagenröra:
  • 200 g skalade räkor
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk hackad dill
  • cayennepeppar

Parmaskinkschips med skagenröra

Betyg (1-5):
2.65 (49 betyg)

Parma och räkor i ljuv förening

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen 8–10 min. Låt svalna på plåten tills de är torra och krispiga. Blanda alla ingredienserna till skagenröran och smaka av med cayennepeppar.
  2. Servera skagenröran till parmachipsen. Röran kan inte ligga på chipsen särskilt länge för då mjuknar de igen.

Tips

Sara tipsar: Använder ni räkor i lag, tänk på att pressa ur lagen ordentligt!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Krämig wasabisill

(6)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Vegopiroger

(8)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(2)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Fish tacos deluxe

(32)

Räksallad med japansk dressing

(90)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies