Parmaskinkschips med skagenröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(49)

Parma och räkor i ljuv förening

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 120 g parmaskinka
  • Skagenröra:
  • 200 g skalade räkor
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk hackad dill
  • cayennepeppar

Gör så här

  1. Lägg skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen 8–10 min. Låt svalna på plåten tills de är torra och krispiga. Blanda alla ingredienserna till skagenröran och smaka av med cayennepeppar.
  2. Servera skagenröran till parmachipsen. Röran kan inte ligga på chipsen särskilt länge för då mjuknar de igen.

Tips

Sara tipsar: Använder ni räkor i lag, tänk på att pressa ur lagen ordentligt!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kräftstjärtar i smörig sås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ägghalvor med räkor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pankostekta kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Risbollar med räkor och limedipp

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 120 g parmaskinka
  • Skagenröra:
  • 200 g skalade räkor
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk hackad dill
  • cayennepeppar

Parmaskinkschips med skagenröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(49)

Parma och räkor i ljuv förening

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen 8–10 min. Låt svalna på plåten tills de är torra och krispiga. Blanda alla ingredienserna till skagenröran och smaka av med cayennepeppar.
  2. Servera skagenröran till parmachipsen. Röran kan inte ligga på chipsen särskilt länge för då mjuknar de igen.

Tips

Sara tipsar: Använder ni räkor i lag, tänk på att pressa ur lagen ordentligt!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kräftstjärtar i smörig sås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ägghalvor med räkor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pankostekta kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Risbollar med räkor och limedipp

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)