För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Paprikasoppa med garam masala

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En slät och fyllig soppa på paprika och indisk kryddning.

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 paprikor i olika färger
  • 1 liten hackad gul lök
  • 2 krm garam masala
  • 1 msk olja
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 liter grönsaksbuljong av tärning eller fond
  • 1 krm peppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Skär varje paprika i 4 delar på längden och skrapa ur kärnorna. Lägg paprikan med skalet upp i en långpanna och sätt in den i övre delen av ugnen tills skalen blir båsiga och svartnar, ca 10 minuter. Låt paprikan svalna lite och skala den.
  2. Fräs under tiden lök och garam masala i fettet i en gryta.
  3. Tillsätt tomatpuré, buljong och paprika och koka soppan ca 5 minuter. Mixa den med stavmixer, matberedare eller vispa den slät med stålvisp.
  4. Smaka av med salt och peppar.

Servering

Servera med ostsmörgås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spenatsoppa med ädelost

(16)

Rödgrön caesar coleslaw

(1)

Matig röd linssoppa

(10)

Sej med grillad paprika och parmesan

(113)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Linsbolognese

(37)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Spaghetti med tomat och fetaost

(9)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 6 paprikor i olika färger
  • 1 liten hackad gul lök
  • 2 krm garam masala
  • 1 msk olja
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 liter grönsaksbuljong av tärning eller fond
  • 1 krm peppar
  • 0.5 tsk salt

Paprikasoppa med garam masala

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En slät och fyllig soppa på paprika och indisk kryddning.

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär varje paprika i 4 delar på längden och skrapa ur kärnorna. Lägg paprikan med skalet upp i en långpanna och sätt in den i övre delen av ugnen tills skalen blir båsiga och svartnar, ca 10 minuter. Låt paprikan svalna lite och skala den.
  2. Fräs under tiden lök och garam masala i fettet i en gryta.
  3. Tillsätt tomatpuré, buljong och paprika och koka soppan ca 5 minuter. Mixa den med stavmixer, matberedare eller vispa den slät med stålvisp.
  4. Smaka av med salt och peppar.

Servering

Servera med ostsmörgås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spenatsoppa med ädelost

(16)

Rödgrön caesar coleslaw

(1)

Matig röd linssoppa

(10)

Sej med grillad paprika och parmesan

(113)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Linsbolognese

(37)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Spaghetti med tomat och fetaost

(9)