För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pannbiff med grönpeppar och persilja

Betyg (1-5):
3.92 (12 betyg)

Biffar i tortillabröd med gräddkokt spetskål.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 riven gul lök
  • 2 kokta, kalla och rivna potatisar
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 ägg, endast gulan
  • 1 tsk grönpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 320 g spetskål
  • 2 dl grädde
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda ihop färs, lök, potatis, persilja, ägg, salt och grönpeppar till en smet.
  2. Forma till 8 små biffar, ca 2 cm tjocka.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna ca 3 min per sida.

Spetskål

  1. Lägg kål, grädde och salt i en kastrull med lock. Låt sjuda på svag värme tills den är mjuk.
  2. Värm bröden någon sekund i mikron och fyll med kål och biffar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2013-04-15

@Per Tack för att du uppmärksammade oss på felet.

Per

2013-04-13

Hur smular man grädde?

Tessan

2013-04-12

Svårt att smula olivoljan och grädden bara..

Liknande recept

Tonfisksallad med vita bönor

(17)

Sallad nicoise med varmrökt lax

(8)

Zucchinipaj

(24)

Klassisk strömmingslåda

(2)

Öppen svampomelett

(7)

Örtfrittata

(4)

Skink- och ostpaj

(6)

Kålfritters med sötpotatis

(6)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 riven gul lök
  • 2 kokta, kalla och rivna potatisar
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 ägg, endast gulan
  • 1 tsk grönpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 320 g spetskål
  • 2 dl grädde
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 tsk salt

Pannbiff med grönpeppar och persilja

Betyg (1-5):
3.92 (12 betyg)

Biffar i tortillabröd med gräddkokt spetskål.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop färs, lök, potatis, persilja, ägg, salt och grönpeppar till en smet.
  2. Forma till 8 små biffar, ca 2 cm tjocka.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna ca 3 min per sida.

Spetskål

  1. Lägg kål, grädde och salt i en kastrull med lock. Låt sjuda på svag värme tills den är mjuk.
  2. Värm bröden någon sekund i mikron och fyll med kål och biffar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2013-04-15

@Per Tack för att du uppmärksammade oss på felet.

Per

2013-04-13

Hur smular man grädde?

Tessan

2013-04-12

Svårt att smula olivoljan och grädden bara..

Liknande recept

Tonfisksallad med vita bönor

(17)

Sallad nicoise med varmrökt lax

(8)

Zucchinipaj

(24)

Klassisk strömmingslåda

(2)

Öppen svampomelett

(7)

Örtfrittata

(4)

Skink- och ostpaj

(6)

Kålfritters med sötpotatis

(6)