
Pannbiff med grönpeppar och persilja
Betyg (1-5):
Biffar i tortillabröd med gräddkokt spetskål.
Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g nötfärs
- 0.5 riven gul lök
- 2 kokta, kalla och rivna potatisar
- 0.5 dl hackad persilja
- 1 ägg, endast gulan
- 1 tsk grönpeppar
- 2 msk olivolja
- 320 g spetskål
- 2 dl grädde
- 4 tortillabröd
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Blanda ihop färs, lök, potatis, persilja, ägg, salt och grönpeppar till en smet.
- Forma till 8 små biffar, ca 2 cm tjocka.
- Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna ca 3 min per sida.
Spetskål
- Lägg kål, grädde och salt i en kastrull med lock. Låt sjuda på svag värme tills den är mjuk.
- Värm bröden någon sekund i mikron och fyll med kål och biffar.
Liknande recept
Pannbiff med grönpeppar och persilja
Betyg (1-5):
Biffar i tortillabröd med gräddkokt spetskål.
Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda ihop färs, lök, potatis, persilja, ägg, salt och grönpeppar till en smet.
- Forma till 8 små biffar, ca 2 cm tjocka.
- Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna ca 3 min per sida.
Spetskål
- Lägg kål, grädde och salt i en kastrull med lock. Låt sjuda på svag värme tills den är mjuk.
- Värm bröden någon sekund i mikron och fyll med kål och biffar.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2013-04-15
@Per Tack för att du uppmärksammade oss på felet.
2013-04-13
Hur smular man grädde?
2013-04-12
Svårt att smula olivoljan och grädden bara..
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2013-04-15
@Per Tack för att du uppmärksammade oss på felet.
Per
2013-04-13
Hur smular man grädde?
Tessan
2013-04-12
Svårt att smula olivoljan och grädden bara..