Pannbiff med grönpeppar och persilja

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.92 (12 betyg)

Biffar i tortillabröd med gräddkokt spetskål.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 riven gul lök
  • 2 kokta, kalla och rivna potatisar
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 ägg, endast gulan
  • 1 tsk grönpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 320 g spetskål
  • 2 dl grädde
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda ihop färs, lök, potatis, persilja, ägg, salt och grönpeppar till en smet.
  2. Forma till 8 små biffar, ca 2 cm tjocka.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna ca 3 min per sida.

Spetskål

  1. Lägg kål, grädde och salt i en kastrull med lock. Låt sjuda på svag värme tills den är mjuk.
  2. Värm bröden någon sekund i mikron och fyll med kål och biffar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2013-04-15

@Per Tack för att du uppmärksammade oss på felet.

Per

2013-04-13

Hur smular man grädde?

Tessan

2013-04-12

Svårt att smula olivoljan och grädden bara..

Liknande recept

Spara recept

Thaifiskbiffar

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Örtfrittata

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vegobollar i salladsblad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Omelett i ugn

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Vegofärspiroger

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sallad nicoise med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(8)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 riven gul lök
  • 2 kokta, kalla och rivna potatisar
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 ägg, endast gulan
  • 1 tsk grönpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 320 g spetskål
  • 2 dl grädde
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 tsk salt

Pannbiff med grönpeppar och persilja

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.92 (12 betyg)

Biffar i tortillabröd med gräddkokt spetskål.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop färs, lök, potatis, persilja, ägg, salt och grönpeppar till en smet.
  2. Forma till 8 små biffar, ca 2 cm tjocka.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna ca 3 min per sida.

Spetskål

  1. Lägg kål, grädde och salt i en kastrull med lock. Låt sjuda på svag värme tills den är mjuk.
  2. Värm bröden någon sekund i mikron och fyll med kål och biffar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2013-04-15

@Per Tack för att du uppmärksammade oss på felet.

Per

2013-04-13

Hur smular man grädde?

Tessan

2013-04-12

Svårt att smula olivoljan och grädden bara..

Liknande recept

Spara recept

Thaifiskbiffar

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Örtfrittata

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vegobollar i salladsblad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Omelett i ugn

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Vegofärspiroger

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sallad nicoise med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(8)