Pannbiff med grönpeppar och persilja

Betyg (1-5):
3.92 (12 betyg)

Biffar i tortillabröd med gräddkokt spetskål.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 riven gul lök
  • 2 kokta, kalla och rivna potatisar
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 ägg, endast gulan
  • 1 tsk grönpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 320 g spetskål
  • 2 dl grädde
  • 4 tortillabröd

Gör så här

  1. Blanda ihop färs, lök, potatis, persilja, ägg, salt och grönpeppar till en smet.
  2. Forma till 8 små biffar, ca 2 cm tjocka.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna ca 3 min per sida.

Spetskål

  1. Lägg kål, grädde och salt i en kastrull med lock. Låt sjuda på svag värme tills den är mjuk.
  2. Värm bröden någon sekund i mikron och fyll med kål och biffar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/Webbredaktionen

2013-04-15

@Per Tack för att du uppmärksammade oss på felet.

Per

2013-04-13

Hur smular man grädde?

Tessan

2013-04-12

Svårt att smula olivoljan och grädden bara..

Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(41)

Matkassens caesarsallad

(30)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Örtfrittata

(2)

Bowl med sashimilax

(3)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Bruschetta med kyckling

(8)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 riven gul lök
  • 2 kokta, kalla och rivna potatisar
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 ägg, endast gulan
  • 1 tsk grönpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 320 g spetskål
  • 2 dl grädde
  • 4 tortillabröd

Pannbiff med grönpeppar och persilja

Betyg (1-5):
3.92 (12 betyg)

Biffar i tortillabröd med gräddkokt spetskål.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop färs, lök, potatis, persilja, ägg, salt och grönpeppar till en smet.
  2. Forma till 8 små biffar, ca 2 cm tjocka.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna ca 3 min per sida.

Spetskål

  1. Lägg kål, grädde och salt i en kastrull med lock. Låt sjuda på svag värme tills den är mjuk.
  2. Värm bröden någon sekund i mikron och fyll med kål och biffar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/Webbredaktionen

2013-04-15

@Per Tack för att du uppmärksammade oss på felet.

Per

2013-04-13

Hur smular man grädde?

Tessan

2013-04-12

Svårt att smula olivoljan och grädden bara..

Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(41)

Matkassens caesarsallad

(30)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Örtfrittata

(2)

Bowl med sashimilax

(3)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Bruschetta med kyckling

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies