Pankopanerade grönsaker med krämig tacosås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.7 (10 betyg)

Gör något lite annorlunda med grönsakerna - panera dem och servera med dip.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 zucchini i stavar
  • 250 g broccolibuketter
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl panko - ströbröd
  • 3 dl neutral olja
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk taco kryddmix
  • Till servering:
  • sweet chilisås
  • ris

Gör så här

  1. Skölj av grönsakerna i ett durkslag. Doppa dem en och en, först i mjöl sedan i lätt uppvispade ägg och sist i ströbröd.
  2. Hetta upp en stekpanna eller kastrull med olja, så att grönsakerna bli täckta. Fritera grönsakerna gyllene i färgen runt om. Lägg dem på ett hushållspapper.
  3. Blanda crème fraiche med tacokrydda till en slät sås.

Till servering

  1. Servera de panerade grönsakerna med såsen och ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Helstekt rostbiff med couscoussallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Caesarsallad med grillad kyckling

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Falukorvstaco med hemgjord salsa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 zucchini i stavar
  • 250 g broccolibuketter
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl panko - ströbröd
  • 3 dl neutral olja
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk taco kryddmix
  • Till servering:
  • sweet chilisås
  • ris

Pankopanerade grönsaker med krämig tacosås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.7 (10 betyg)

Gör något lite annorlunda med grönsakerna - panera dem och servera med dip.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj av grönsakerna i ett durkslag. Doppa dem en och en, först i mjöl sedan i lätt uppvispade ägg och sist i ströbröd.
  2. Hetta upp en stekpanna eller kastrull med olja, så att grönsakerna bli täckta. Fritera grönsakerna gyllene i färgen runt om. Lägg dem på ett hushållspapper.
  3. Blanda crème fraiche med tacokrydda till en slät sås.

Till servering

  1. Servera de panerade grönsakerna med såsen och ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Helstekt rostbiff med couscoussallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Caesarsallad med grillad kyckling

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Falukorvstaco med hemgjord salsa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(3)