För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pankopanerade grönsaker med krämig tacosås

Betyg (1-5):
3.7 (10 betyg)

Gör något lite annorlunda med grönsakerna - panera dem och servera med dip.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 zucchini i stavar
  • 250 g broccolibuketter
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl panko - ströbröd
  • 3 dl neutral olja
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk taco kryddmix
  • Till servering:
  • sweet chilisås
  • ris

Gör så här

  1. Skölj av grönsakerna i ett durkslag. Doppa dem en och en, först i mjöl sedan i lätt uppvispade ägg och sist i ströbröd.
  2. Hetta upp en stekpanna eller kastrull med olja, så att grönsakerna bli täckta. Fritera grönsakerna gyllene i färgen runt om. Lägg dem på ett hushållspapper.
  3. Blanda crème fraiche med tacokrydda till en slät sås.

Till servering

  1. Servera de panerade grönsakerna med såsen och ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Enkel potatisgratäng

(12)

Falukorvstaco med hemgjord salsa

(2)

Vegetariska piroger

(8)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Vegetariska portionspajer

(14)

Primörpaj

(9)

Portabello- och aubergineburgare

(3)

Chili- och paprikapotatis

(1)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 zucchini i stavar
  • 250 g broccolibuketter
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl panko - ströbröd
  • 3 dl neutral olja
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk taco kryddmix
  • Till servering:
  • sweet chilisås
  • ris

Pankopanerade grönsaker med krämig tacosås

Betyg (1-5):
3.7 (10 betyg)

Gör något lite annorlunda med grönsakerna - panera dem och servera med dip.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj av grönsakerna i ett durkslag. Doppa dem en och en, först i mjöl sedan i lätt uppvispade ägg och sist i ströbröd.
  2. Hetta upp en stekpanna eller kastrull med olja, så att grönsakerna bli täckta. Fritera grönsakerna gyllene i färgen runt om. Lägg dem på ett hushållspapper.
  3. Blanda crème fraiche med tacokrydda till en slät sås.

Till servering

  1. Servera de panerade grönsakerna med såsen och ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Enkel potatisgratäng

(12)

Falukorvstaco med hemgjord salsa

(2)

Vegetariska piroger

(8)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Vegetariska portionspajer

(14)

Primörpaj

(9)

Portabello- och aubergineburgare

(3)

Chili- och paprikapotatis

(1)