Panerad fisk

Betyg (1-5):
3.4 (30 betyg)

Panera fisken med det du tycker bäst om t ex havregryn, örter, corn flakes eller kokos.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 600 g torsk, sej, hoki eller kolja
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 2 uppvispade ägg
  • 2 dl valfri panering
  • Stekning:
  • 4 msk smör eller olja

Gör så här

  1. Panera fisk med: solrosfrön, pumpakärnor, svarta eller vita sesamfrön, kokosflingor, parmesan, havregryn, färska eller torkade örter, mandel, melonkärnor, cornflakes, rivet citronskal.
  2. Skär fisken i lagom stora bitar. Salta dem runt om, eller blanda saltet med mjölet. Vänd fiskbitarna först i mjölet, sedan i de uppvispade äggen och sist i den panering du valt.
  3. Stek fisken på medelstark värme tills paneringen blivit gyllenbrun, 2–3 minuter på varje sida. Tiden varierar beroende på hur tjock fisken är.
  4. Goda såser till stekt fisk: tzatziki, tomatsalsa och coleslaw.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thaifiskbiffar

(56)

Tonfisksallad med kaprisdressing och pocherat ägg

(22)

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

(4)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Torsk med ägg och brynt smör

(22)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Rökt lax och spenat i paket

(0)

Klassisk strömmingslåda

(2)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 600 g torsk, sej, hoki eller kolja
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 2 uppvispade ägg
  • 2 dl valfri panering
  • Stekning:
  • 4 msk smör eller olja

Panerad fisk

Betyg (1-5):
3.4 (30 betyg)

Panera fisken med det du tycker bäst om t ex havregryn, örter, corn flakes eller kokos.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Panera fisk med: solrosfrön, pumpakärnor, svarta eller vita sesamfrön, kokosflingor, parmesan, havregryn, färska eller torkade örter, mandel, melonkärnor, cornflakes, rivet citronskal.
  2. Skär fisken i lagom stora bitar. Salta dem runt om, eller blanda saltet med mjölet. Vänd fiskbitarna först i mjölet, sedan i de uppvispade äggen och sist i den panering du valt.
  3. Stek fisken på medelstark värme tills paneringen blivit gyllenbrun, 2–3 minuter på varje sida. Tiden varierar beroende på hur tjock fisken är.
  4. Goda såser till stekt fisk: tzatziki, tomatsalsa och coleslaw.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thaifiskbiffar

(56)

Tonfisksallad med kaprisdressing och pocherat ägg

(22)

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

(4)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Torsk med ägg och brynt smör

(22)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Rökt lax och spenat i paket

(0)

Klassisk strömmingslåda

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies