Ostomelett med kantareller

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.22 (23 betyg)

Svamp, Västerbottensost och hackad dill får idag sätta smak på den stora favoriten omelett.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:175º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g färskost, gärna philadelphia
  • 400 g riven Västerbottensost
  • 1 dl finhackad dill
  • 3 ägg
  • 500 g kantareller
  • 1 msk smör till stekning
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Vispa ihop ostarna med elvisp och tillsätt dillen. Vispa i ett ägg i taget.
  2. Smörj och bröa en rund bakform.
  3. Häll i ostsmeten och grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter, smeten ska fortfarande vara lite lös i mitten. Låt svalna.
  4. Stek kantarellerna i smör, smaka av med salt och vitpeppar och toppa tårtan med dem.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Brunchplåt

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Lotta Lundgren - Grekisk bondomelett med tomatsallad

Betyg
Betyg
(66)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Krämig bön- och potatissallad med ägg

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(12)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 300 g färskost, gärna philadelphia
  • 400 g riven Västerbottensost
  • 1 dl finhackad dill
  • 3 ägg
  • 500 g kantareller
  • 1 msk smör till stekning
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 0.5 tsk salt

Ostomelett med kantareller

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.22 (23 betyg)

Svamp, Västerbottensost och hackad dill får idag sätta smak på den stora favoriten omelett.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:175º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop ostarna med elvisp och tillsätt dillen. Vispa i ett ägg i taget.
  2. Smörj och bröa en rund bakform.
  3. Häll i ostsmeten och grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter, smeten ska fortfarande vara lite lös i mitten. Låt svalna.
  4. Stek kantarellerna i smör, smaka av med salt och vitpeppar och toppa tårtan med dem.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Brunchplåt

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Lotta Lundgren - Grekisk bondomelett med tomatsallad

Betyg
Betyg
(66)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Krämig bön- och potatissallad med ägg

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(12)