Ostomelett med kantareller

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.22 (23 betyg)

Svamp, Västerbottensost och hackad dill får idag sätta smak på den stora favoriten omelett.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:175º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g färskost, gärna philadelphia
  • 400 g riven Västerbottensost
  • 1 dl finhackad dill
  • 3 ägg
  • 500 g kantareller
  • 1 msk smör till stekning
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Vispa ihop ostarna med elvisp och tillsätt dillen. Vispa i ett ägg i taget.
  2. Smörj och bröa en rund bakform.
  3. Häll i ostsmeten och grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter, smeten ska fortfarande vara lite lös i mitten. Låt svalna.
  4. Stek kantarellerna i smör, smaka av med salt och vitpeppar och toppa tårtan med dem.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tortilla med sötpotatis

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Krämig bön- och potatissallad med ägg

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Rostade rotsaker med spenatpesto och pocherat ägg

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(18)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 300 g färskost, gärna philadelphia
  • 400 g riven Västerbottensost
  • 1 dl finhackad dill
  • 3 ägg
  • 500 g kantareller
  • 1 msk smör till stekning
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 0.5 tsk salt

Ostomelett med kantareller

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.22 (23 betyg)

Svamp, Västerbottensost och hackad dill får idag sätta smak på den stora favoriten omelett.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:175º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop ostarna med elvisp och tillsätt dillen. Vispa i ett ägg i taget.
  2. Smörj och bröa en rund bakform.
  3. Häll i ostsmeten och grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter, smeten ska fortfarande vara lite lös i mitten. Låt svalna.
  4. Stek kantarellerna i smör, smaka av med salt och vitpeppar och toppa tårtan med dem.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tortilla med sötpotatis

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Krämig bön- och potatissallad med ägg

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Rostade rotsaker med spenatpesto och pocherat ägg

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(18)