
Ostomelett med kantareller
Betyg (1-5):
Svamp, Västerbottensost och hackad dill får idag sätta smak på den stora favoriten omelett.
Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:175º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 300 g färskost, gärna philadelphia
- 400 g riven Västerbottensost
- 1 dl finhackad dill
- 3 ägg
- 500 g kantareller
- 1 msk smör till stekning
- 0.5 tsk vitpeppar
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Vispa ihop ostarna med elvisp och tillsätt dillen. Vispa i ett ägg i taget.
- Smörj och bröa en rund bakform.
- Häll i ostsmeten och grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter, smeten ska fortfarande vara lite lös i mitten. Låt svalna.
- Stek kantarellerna i smör, smaka av med salt och vitpeppar och toppa tårtan med dem.
Liknande recept
Ostomelett med kantareller
Betyg (1-5):
Svamp, Västerbottensost och hackad dill får idag sätta smak på den stora favoriten omelett.
Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:175º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Vispa ihop ostarna med elvisp och tillsätt dillen. Vispa i ett ägg i taget.
- Smörj och bröa en rund bakform.
- Häll i ostsmeten och grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter, smeten ska fortfarande vara lite lös i mitten. Låt svalna.
- Stek kantarellerna i smör, smaka av med salt och vitpeppar och toppa tårtan med dem.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!