Ost- och pestofylld kyckling

Betyg (1-5):
2.35 (17 betyg)

Spexa till kycklingen genom att fylla den med godsaker och fäst ihop med tandpetare.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 4 kycklingfiléer
  • 75 g riven västerbottensost
  • 2 msk pesto
  • 0.5 krm peppar
  • 1 krm salt
  • 8 st tandpetare eller snöre

Gör så här

  1. Banka ut kycklingfiléerna. Blanda västerbottensost och pesto, smaka av med salt och peppar.
  2. Fördela ostblandningen på kycklingfiléerna, rulla ihop filéerna från kortsidan och knyt ihop dem eller fäst ihop dem med tandpetare.
  3. Bryn rullarna runtom i en stekpanna. Salta och peppra.
  4. Lägg kycklingen i en smord ugnssäker form och ställ in i ugnen tills den är genomstekt, 12-15 minuter.

Servering

Servera kycklingen med en klick pesto och ris eller pressad potatis tillsammans med en sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingrid

2016-08-29

Tyckte det behövdes sås till riset så jag använde färdig citronsås och kryddade den med rivet citronskal och saft.

Liknande recept

Färskostfyllda kycklingrullar i tomatsås med risoni

(21)

Ratatouille med halloumipanerad kyckling

(7)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Lasagne med kyckling, tomat, gröna oliver och halloumi

(61)

Caesarsallad med kyckling

(32)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Betor med mozzarella, hallon och ugnsstekt kyckling

(10)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 4 kycklingfiléer
  • 75 g riven västerbottensost
  • 2 msk pesto
  • 0.5 krm peppar
  • 1 krm salt
  • 8 st tandpetare eller snöre

Ost- och pestofylld kyckling

Betyg (1-5):
2.35 (17 betyg)

Spexa till kycklingen genom att fylla den med godsaker och fäst ihop med tandpetare.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Banka ut kycklingfiléerna. Blanda västerbottensost och pesto, smaka av med salt och peppar.
  2. Fördela ostblandningen på kycklingfiléerna, rulla ihop filéerna från kortsidan och knyt ihop dem eller fäst ihop dem med tandpetare.
  3. Bryn rullarna runtom i en stekpanna. Salta och peppra.
  4. Lägg kycklingen i en smord ugnssäker form och ställ in i ugnen tills den är genomstekt, 12-15 minuter.

Servering

Servera kycklingen med en klick pesto och ris eller pressad potatis tillsammans med en sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingrid

2016-08-29

Tyckte det behövdes sås till riset så jag använde färdig citronsås och kryddade den med rivet citronskal och saft.

Liknande recept

Färskostfyllda kycklingrullar i tomatsås med risoni

(21)

Ratatouille med halloumipanerad kyckling

(7)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Lasagne med kyckling, tomat, gröna oliver och halloumi

(61)

Caesarsallad med kyckling

(32)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Betor med mozzarella, hallon och ugnsstekt kyckling

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies