
Örtmarinerad manchego med melon eller fikon
Betyg (1-5):
Spansk hårdost med färska kryddor är ett gott tilltugg före eller till maten.
Tillagningstid: 10 minuter
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 msk olivolja
- 2 msk finhackad, färsk basilika eller mynta
- 100 g manchego eller fetaost
- 150 g vattenmelon eller 1 färskt fikon per 150 g melon
Gör så här
- Blanda olja och örter på en tallrik. Skär osten i bitar, en bit per person, och rulla runt dem i oljan. Låt dem marinera några minuter. Skär melonen i tärningar, en per person, och fikonet i unna klyftor, en per person. Fäst en melonbit eller fikonklyfta på varje ostbit med en cocktailpinne.
- Servera som tilltugg.
Tips

Den färska basilikan går bra att byta ut till torkad. 1 msk färsk motsvarar 1 tsk torkad,
Liknande recept
Örtmarinerad manchego med melon eller fikon
Betyg (1-5):
Spansk hårdost med färska kryddor är ett gott tilltugg före eller till maten.
Tillagningstid: 10 minuter
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda olja och örter på en tallrik. Skär osten i bitar, en bit per person, och rulla runt dem i oljan. Låt dem marinera några minuter. Skär melonen i tärningar, en per person, och fikonet i unna klyftor, en per person. Fäst en melonbit eller fikonklyfta på varje ostbit med en cocktailpinne.
- Servera som tilltugg.
Tips

Den färska basilikan går bra att byta ut till torkad. 1 msk färsk motsvarar 1 tsk torkad,
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!