Örtmarinerad manchego med melon eller fikon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Spansk hårdost med färska kryddor är ett gott tilltugg före eller till maten.

Tillagningstid: 10 minuter
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk finhackad, färsk basilika eller mynta
  • 100 g manchego eller fetaost
  • 150 g vattenmelon eller 1 färskt fikon per 150 g melon

Gör så här

  1. Blanda olja och örter på en tallrik. Skär osten i bitar, en bit per person, och rulla runt dem i oljan. Låt dem marinera några minuter. Skär melonen i tärningar, en per person, och fikonet i unna klyftor, en per person. Fäst en melonbit eller fikonklyfta på varje ostbit med en cocktailpinne.
  2. Servera som tilltugg.

Tips

Den färska basilikan går bra att byta ut till torkad. 1 msk färsk motsvarar 1 tsk torkad,

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Röra med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Färskost med passionsfrukt

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kanapé med chèvrekräm och fikon

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Ost med fikonterrin

Betyg
Betyg
(4)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk finhackad, färsk basilika eller mynta
  • 100 g manchego eller fetaost
  • 150 g vattenmelon eller 1 färskt fikon per 150 g melon

Örtmarinerad manchego med melon eller fikon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Spansk hårdost med färska kryddor är ett gott tilltugg före eller till maten.

Tillagningstid: 10 minuter
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda olja och örter på en tallrik. Skär osten i bitar, en bit per person, och rulla runt dem i oljan. Låt dem marinera några minuter. Skär melonen i tärningar, en per person, och fikonet i unna klyftor, en per person. Fäst en melonbit eller fikonklyfta på varje ostbit med en cocktailpinne.
  2. Servera som tilltugg.

Tips

Den färska basilikan går bra att byta ut till torkad. 1 msk färsk motsvarar 1 tsk torkad,

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Röra med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Färskost med passionsfrukt

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kanapé med chèvrekräm och fikon

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Ost med fikonterrin

Betyg
Betyg
(4)