Orientalisk pumpasallad med fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

En riktigt schyst sidosallad med kanel som funkar till nästan allt!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 butternutpumpa, ca 1,5 kg
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk malen kanel
  • 2 msk honung
  • 100 g fetaost
  • 1 kruka basilika
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala, kärna ur och skär pumpan i mindre bitar. Fördela på en plåt och vänd runt i olja och strö på kanel. Rosta mitt i ugnen ca 20 min.
  2. Vänd runt pumpan med honung och fetaost. Smaka av med salt och peppar och servera med färsk basilika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pizza bianco med broccoli

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

Betyg
Betyg
(4)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 butternutpumpa, ca 1,5 kg
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk malen kanel
  • 2 msk honung
  • 100 g fetaost
  • 1 kruka basilika
  • salt och peppar

Orientalisk pumpasallad med fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

En riktigt schyst sidosallad med kanel som funkar till nästan allt!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala, kärna ur och skär pumpan i mindre bitar. Fördela på en plåt och vänd runt i olja och strö på kanel. Rosta mitt i ugnen ca 20 min.
  2. Vänd runt pumpan med honung och fetaost. Smaka av med salt och peppar och servera med färsk basilika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pizza bianco med broccoli

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

Betyg
Betyg
(4)