För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Omelett i ugn

Betyg (1-5):
3.6 (10 betyg)

Snabblagad, krämig ugnsomelett med potatis och klassisk tomatsalsa. Enkelt och perfekt till både lunch och middag.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g potatis i stavar
  • 1 msk olivolja
  • Omelettsmet:
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 150 g riven lagrad ost
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Tomatsalsa:
  • 3 tärnade tomater
  • 1 hackad schalottenlök
  • 3 msk ajvar relish
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 hackad koriander eller persilja
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Bryn potatisen 3 minuter i olivolja. Använd en stekpanna som tål ugnsvärme, cirka 20 centimeter i diameter och gärna med hög kant.

Omelettsmet

  1. Vispa ihop ingredienserna till omelettsmeten och slå den över potatisen.
  2. Ställ in stekpannan i ugnen tills omeletten stannat och fått fin färg, cirka 15 minuter.

Tomatsalsa

  1. Blanda ihop ingredienserna till salsan i en skål och servera till omeletten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatissallad med vinägrett

(177)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Zucchinigratäng med korv

(20)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(11)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Risnudelsallad med broccoli

(10)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 300 g potatis i stavar
  • 1 msk olivolja
  • Omelettsmet:
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 150 g riven lagrad ost
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Tomatsalsa:
  • 3 tärnade tomater
  • 1 hackad schalottenlök
  • 3 msk ajvar relish
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 hackad koriander eller persilja
  • 0.5 tsk salt

Omelett i ugn

Betyg (1-5):
3.6 (10 betyg)

Snabblagad, krämig ugnsomelett med potatis och klassisk tomatsalsa. Enkelt och perfekt till både lunch och middag.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryn potatisen 3 minuter i olivolja. Använd en stekpanna som tål ugnsvärme, cirka 20 centimeter i diameter och gärna med hög kant.

Omelettsmet

  1. Vispa ihop ingredienserna till omelettsmeten och slå den över potatisen.
  2. Ställ in stekpannan i ugnen tills omeletten stannat och fått fin färg, cirka 15 minuter.

Tomatsalsa

  1. Blanda ihop ingredienserna till salsan i en skål och servera till omeletten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatissallad med vinägrett

(177)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Zucchinigratäng med korv

(20)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(11)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Risnudelsallad med broccoli

(10)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)