Ölmarinad till entrecote

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Passar till nötkött och vilt. Ju längre du marinerar desto mer smakar köttet, låt gärna ligga över natten.

Tillagningstid: 5 min + tid att marinera
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 2 dl stout, t ex Guinness
  • 0.5 dl neutral olja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 msk mörk sirap

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gustavs Bönburgare

(15)

Grillad spetskål och tofu med kaprisdressing

(3)

Grillad spetskål med kryddig råkorv och paprikaröra

(6)

Färsspett med tomatsallad

(1)

Broccolibollar med asiatisk morotsspagettisallad och srirachamajo

(0)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 2 dl stout, t ex Guinness
  • 0.5 dl neutral olja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 msk mörk sirap

Ölmarinad till entrecote

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Passar till nötkött och vilt. Ju längre du marinerar desto mer smakar köttet, låt gärna ligga över natten.

Tillagningstid: 5 min + tid att marinera
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gustavs Bönburgare

(15)

Grillad spetskål och tofu med kaprisdressing

(3)

Grillad spetskål med kryddig råkorv och paprikaröra

(6)

Färsspett med tomatsallad

(1)

Broccolibollar med asiatisk morotsspagettisallad och srirachamajo

(0)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies