Nötiga marshmallows

Betyg (1-5):
3.6 (10 betyg)

Tillagningstid: 5 minuter + 1 timme att svalna och torka
35 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 100 g marshmallows
  • 140 g pistagenötter
  • 1.5 dl florsocker

Gör så här

  1. Lägg marshmallows i en bunke och låt smälta i mikron på hög effekt. Det går snabbt och tiden beror på mikrons effekt så var vaksam. Häll genast ner nötterna och rör snabbt runt.
  2. Strö ut florsocker på bänken och doppahänderna i sockret innan du tar upp marshmallowsklumpen. Lägg den på florsockret och forma till en lång rulle, cirka 2 cm i diameter. Tryck ihop så rullen får raka kanter. Låt ligga och svalna i 30 minuter.
  3. Skär i kuber och låt torka ytterligare 30 minuter. Då klibbar de inte ihop så mycket.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anki

2015-06-30

Alltså, helt klart det godaste och enklaste godiset man kan baka!

Liknande recept

Saffranspannkaka med mandel

(59)

Cashewgräddglass med fikon

(2)

Gotländsk saffranspannkaka

(34)

Äppeltosca

(40)

Påskens morotstårta

(28)

Knäckig saffranstosca

(30)

Nöt- och chokladtårta med jordgubbar

(31)

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(10)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 100 g marshmallows
  • 140 g pistagenötter
  • 1.5 dl florsocker

Nötiga marshmallows

Betyg (1-5):
3.6 (10 betyg)

Tillagningstid: 5 minuter + 1 timme att svalna och torka
35 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg marshmallows i en bunke och låt smälta i mikron på hög effekt. Det går snabbt och tiden beror på mikrons effekt så var vaksam. Häll genast ner nötterna och rör snabbt runt.
  2. Strö ut florsocker på bänken och doppahänderna i sockret innan du tar upp marshmallowsklumpen. Lägg den på florsockret och forma till en lång rulle, cirka 2 cm i diameter. Tryck ihop så rullen får raka kanter. Låt ligga och svalna i 30 minuter.
  3. Skär i kuber och låt torka ytterligare 30 minuter. Då klibbar de inte ihop så mycket.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anki

2015-06-30

Alltså, helt klart det godaste och enklaste godiset man kan baka!

Liknande recept

Saffranspannkaka med mandel

(59)

Cashewgräddglass med fikon

(2)

Gotländsk saffranspannkaka

(34)

Äppeltosca

(40)

Påskens morotstårta

(28)

Knäckig saffranstosca

(30)

Nöt- och chokladtårta med jordgubbar

(31)

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies