Nötbräck med torkad frukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.44 (18 betyg)

Härligt mellanmål laddat med energi från frukt, nötter och kokosflingor.

Tillagningstid: 10 minuter
20 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g mörk choklad (minst 70 %)
  • 2 dl grovhackad torkad frukt
  • 0.5 dl kokosflingor eller flakes
  • 2 dl grovhackade nötter

Gör så här

  1. Smält chokladen i vattenbad eller mikro. Vänd ner frukt och nötter.
  2. Bred ut blandningen på smörpapper och strö över kokos. Låt stelna.
  3. Skär i 3 centimeter stora bitar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2019-12-06

Hej Anders, tack för din kommentar! Du har rätt, här har de blivit galet, det ska vara nötter istället för nötkött! Lycka till med bakandet!

Anders

2019-12-03

Jag är inte helt säker på att det är lämpligt med nötkött i nötbräck. Nötkött surnar ganska snabbt utanför kyl eller frys...

Liknande recept

Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Lavendel- och mandelmuffins

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Mandel-, lingon- och rosmarinskorpor

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Barnens hemgjorda energi-bar

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Valnötsbröd

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sesambräck

Betyg
Betyg
(9)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 200 g mörk choklad (minst 70 %)
  • 2 dl grovhackad torkad frukt
  • 0.5 dl kokosflingor eller flakes
  • 2 dl grovhackade nötter

Nötbräck med torkad frukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.44 (18 betyg)

Härligt mellanmål laddat med energi från frukt, nötter och kokosflingor.

Tillagningstid: 10 minuter
20 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält chokladen i vattenbad eller mikro. Vänd ner frukt och nötter.
  2. Bred ut blandningen på smörpapper och strö över kokos. Låt stelna.
  3. Skär i 3 centimeter stora bitar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2019-12-06

Hej Anders, tack för din kommentar! Du har rätt, här har de blivit galet, det ska vara nötter istället för nötkött! Lycka till med bakandet!

Anders

2019-12-03

Jag är inte helt säker på att det är lämpligt med nötkött i nötbräck. Nötkött surnar ganska snabbt utanför kyl eller frys...

Liknande recept

Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Lavendel- och mandelmuffins

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Mandel-, lingon- och rosmarinskorpor

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Barnens hemgjorda energi-bar

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Valnötsbröd

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sesambräck

Betyg
Betyg
(9)