Müslirutor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (12 betyg)

Godaste müslirutorna med torkade frukter, kokos och choklad.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
35 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl müsli
  • 3 dl solroskärnor
  • 3 ägg endast vitan
  • 2 dl torkade aprikoser eller torkade fikon
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 dl torkade blåbär eller tranbär
  • 150 g mörk choklad 70%

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser utom chokladen i en matberedare till en grovhackad massa. Tryck ihop massan till en fyrkantig kaka, ca 25 x 35 cm, på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.
  2. Smält chokladen och häll den över kakan. Låt stelna i kyl och skär i rutor, 5 x 5 cm.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Evelina

2014-03-25

Goda men väldigt smuliga!

Barbara

2014-03-02

Goda, mycket mättande! Man orkar bara en ruta, men den är närande.

Liknande recept

Spara recept

Saffransscones och fikonmarmelad

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Iste

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 3 dl müsli
  • 3 dl solroskärnor
  • 3 ägg endast vitan
  • 2 dl torkade aprikoser eller torkade fikon
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 dl torkade blåbär eller tranbär
  • 150 g mörk choklad 70%

Müslirutor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (12 betyg)

Godaste müslirutorna med torkade frukter, kokos och choklad.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
35 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser utom chokladen i en matberedare till en grovhackad massa. Tryck ihop massan till en fyrkantig kaka, ca 25 x 35 cm, på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.
  2. Smält chokladen och häll den över kakan. Låt stelna i kyl och skär i rutor, 5 x 5 cm.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Evelina

2014-03-25

Goda men väldigt smuliga!

Barbara

2014-03-02

Goda, mycket mättande! Man orkar bara en ruta, men den är närande.

Liknande recept

Spara recept

Saffransscones och fikonmarmelad

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Iste

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)