För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Müslirutor

Betyg (1-5):
3.64 (11 betyg)

Godaste müslirutorna med torkade frukter, kokos och choklad.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
35 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl müsli
  • 3 dl solroskärnor
  • 3 ägg endast vitan
  • 2 dl torkade aprikoser eller torkade fikon
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 dl torkade blåbär eller tranbär
  • 150 g mörk choklad 70%

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser utom chokladen i en matberedare till en grovhackad massa. Tryck ihop massan till en fyrkantig kaka, ca 25 x 35 cm, på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.
  2. Smält chokladen och häll den över kakan. Låt stelna i kyl och skär i rutor, 5 x 5 cm.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Evelina

2014-03-25

Goda men väldigt smuliga!

Barbara

2014-03-02

Goda, mycket mättande! Man orkar bara en ruta, men den är närande.

Liknande recept

Iste

(18)

Vattenmelonsoppa

(0)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Saffransscones och fikonmarmelad

(3)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

(10)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 3 dl müsli
  • 3 dl solroskärnor
  • 3 ägg endast vitan
  • 2 dl torkade aprikoser eller torkade fikon
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 dl torkade blåbär eller tranbär
  • 150 g mörk choklad 70%

Müslirutor

Betyg (1-5):
3.64 (11 betyg)

Godaste müslirutorna med torkade frukter, kokos och choklad.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
35 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser utom chokladen i en matberedare till en grovhackad massa. Tryck ihop massan till en fyrkantig kaka, ca 25 x 35 cm, på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.
  2. Smält chokladen och häll den över kakan. Låt stelna i kyl och skär i rutor, 5 x 5 cm.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Evelina

2014-03-25

Goda men väldigt smuliga!

Barbara

2014-03-02

Goda, mycket mättande! Man orkar bara en ruta, men den är närande.

Liknande recept

Iste

(18)

Vattenmelonsoppa

(0)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Saffransscones och fikonmarmelad

(3)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

(10)