För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Mozzarellasallad med jordgubbar och basilika

Betyg (1-5):
3.45 (56 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter halverade jordgubbar
  • 250 g mozzarella,i bitar
  • 0.5 dl färsk basilika, plockade blad
  • Garnering:
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar

Gör så här

  1. Fördela jordgubbar, mozzarella och basilika på ett stort fat. Ringla olivoljan över salladen, strö på salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gerda

2011-12-22

Den här salladen är bara så god!! Funkar även bra att byta ut basilikan mot ruccola om man vill variera sig. Jag brukar göra en dressing med balsamvinäger, honung, salt och olivolja till.

Liknande recept

Grillade filodegsknyten med fetaost

(10)

Kräftsill

(25)

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Matjessill med gremolata

(0)

Krämig kumminsill

(4)

Krämig dragonsill med drag av vinäger

(11)

Sashimilax med sallad

(8)

Rimmad strömming med senapssås

(5)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 liter halverade jordgubbar
  • 250 g mozzarella,i bitar
  • 0.5 dl färsk basilika, plockade blad
  • Garnering:
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar

Mozzarellasallad med jordgubbar och basilika

Betyg (1-5):
3.45 (56 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela jordgubbar, mozzarella och basilika på ett stort fat. Ringla olivoljan över salladen, strö på salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gerda

2011-12-22

Den här salladen är bara så god!! Funkar även bra att byta ut basilikan mot ruccola om man vill variera sig. Jag brukar göra en dressing med balsamvinäger, honung, salt och olivolja till.

Liknande recept

Grillade filodegsknyten med fetaost

(10)

Kräftsill

(25)

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Matjessill med gremolata

(0)

Krämig kumminsill

(4)

Krämig dragonsill med drag av vinäger

(11)

Sashimilax med sallad

(8)

Rimmad strömming med senapssås

(5)