Mozzarellagratinerad pasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.08 (12 betyg)

Fylld färsk pasta i tomatsås toppad med spenat och ost.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g färska fyllda pastaknyten
  • 4 dl tomatsås
  • 250 g skivade mozzarellaostar
  • 16 basilikablad
  • nymalen svartpeppar
  • 250 g broccoli
  • 2 tsk olivolja

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och skölj snabbt av pastan med kallt vatten och låt rinna av i ett durkslag.
  2. Fördela pastan i portionsskålar och toppa med tomatsås, mozzarellaskivor och basilikablad. Grädda i ugnen tills osten smält och fått fin färg, cirka 6 minuter.
  3. Toppa med svartpeppar innan servering.
  4. Koka broccolin i lättsaltat vatten och ringla över olja vid servering.

Tips

Rensa kylskåpet och riv ner lite grönsaker i tomatsåsen eller strimla ner en bit skinka i pastan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hedvig

2015-05-17

Passar den att ätas kall?? :)

Liknande recept

Spara recept

Kålrabbi med gnocchi, basilika och parmesan

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pastasallad med salami och mozzarella

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Grillade grönsaker med risoni

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pastasallad med pesto och fetaost

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pasta med lövbiff

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Enkel pastasallad med halloumi

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Pastasallad med fylld pasta och basilika

Betyg
Betyg
(5)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 250 g färska fyllda pastaknyten
  • 4 dl tomatsås
  • 250 g skivade mozzarellaostar
  • 16 basilikablad
  • nymalen svartpeppar
  • 250 g broccoli
  • 2 tsk olivolja

Mozzarellagratinerad pasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.08 (12 betyg)

Fylld färsk pasta i tomatsås toppad med spenat och ost.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och skölj snabbt av pastan med kallt vatten och låt rinna av i ett durkslag.
  2. Fördela pastan i portionsskålar och toppa med tomatsås, mozzarellaskivor och basilikablad. Grädda i ugnen tills osten smält och fått fin färg, cirka 6 minuter.
  3. Toppa med svartpeppar innan servering.
  4. Koka broccolin i lättsaltat vatten och ringla över olja vid servering.

Tips

Rensa kylskåpet och riv ner lite grönsaker i tomatsåsen eller strimla ner en bit skinka i pastan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hedvig

2015-05-17

Passar den att ätas kall?? :)

Liknande recept

Spara recept

Kålrabbi med gnocchi, basilika och parmesan

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pastasallad med salami och mozzarella

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Grillade grönsaker med risoni

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pastasallad med pesto och fetaost

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pasta med lövbiff

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Enkel pastasallad med halloumi

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Pastasallad med fylld pasta och basilika

Betyg
Betyg
(5)