Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 5 min + 30 min i ugnen
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 msk olivolja
  • 1 påse frysta grönsaker, gärna medelhavsgrönsaker (ca 1 kg)
  • 1 burk pesto (140 gram)
  • 2 mozzarellaostar (á 125 g)
  • Till servering:
  • 400 g skivad rostbiff eller stekta köttbullar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Häll de frysta grönsakerna i en oljad ugnsform. Ringla över olivolja. Tillred i ugnen 25 min.
  3. Klicka pesto på grönsakerna. Bryt mozzarella i bitar och fördela den över. Gratinera 5 min.
  4. Servera med rostbiff, köttbullar eller vegoalternativ.

Tips

Rätten kan varieras i oändlighet, med olika frysta grönsaker och pestosorter.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Belugalasagne

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(30)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 2 msk olivolja
  • 1 påse frysta grönsaker, gärna medelhavsgrönsaker (ca 1 kg)
  • 1 burk pesto (140 gram)
  • 2 mozzarellaostar (á 125 g)
  • Till servering:
  • 400 g skivad rostbiff eller stekta köttbullar

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 5 min + 30 min i ugnen
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Häll de frysta grönsakerna i en oljad ugnsform. Ringla över olivolja. Tillred i ugnen 25 min.
  3. Klicka pesto på grönsakerna. Bryt mozzarella i bitar och fördela den över. Gratinera 5 min.
  4. Servera med rostbiff, köttbullar eller vegoalternativ.

Tips

Rätten kan varieras i oändlighet, med olika frysta grönsaker och pestosorter.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Belugalasagne

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(30)