Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 5 min + 30 min i ugnen
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 2 msk olivolja
  • 1 påse frysta grönsaker, gärna medelhavsgrönsaker (ca 1 kg)
  • 1 burk pesto (140 gram)
  • 2 mozzarellaostar (á 125 g)
  • Till servering:
  • 400 g skivad rostbiff eller stekta köttbullar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Häll de frysta grönsakerna i en oljad ugnsform. Ringla över olivolja. Tillred i ugnen 25 min.
  3. Klicka pesto på grönsakerna. Bryt mozzarella i bitar och fördela den över. Gratinera 5 min.
  4. Servera med rostbiff, köttbullar eller vegoalternativ.

Tips

Rätten kan varieras i oändlighet, med olika frysta grönsaker och pestosorter.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesarsallad seafood

(24)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(11)

Spaghetti med tomat och fetaost

(8)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Buddha bowl

(9)

Linsbolognese

(32)

Lax- och spenatpaj

(89)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 2 msk olivolja
  • 1 påse frysta grönsaker, gärna medelhavsgrönsaker (ca 1 kg)
  • 1 burk pesto (140 gram)
  • 2 mozzarellaostar (á 125 g)
  • Till servering:
  • 400 g skivad rostbiff eller stekta köttbullar

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 5 min + 30 min i ugnen
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Häll de frysta grönsakerna i en oljad ugnsform. Ringla över olivolja. Tillred i ugnen 25 min.
  3. Klicka pesto på grönsakerna. Bryt mozzarella i bitar och fördela den över. Gratinera 5 min.
  4. Servera med rostbiff, köttbullar eller vegoalternativ.

Tips

Rätten kan varieras i oändlighet, med olika frysta grönsaker och pestosorter.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesarsallad seafood

(24)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(11)

Spaghetti med tomat och fetaost

(8)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Buddha bowl

(9)

Linsbolognese

(32)

Lax- och spenatpaj

(89)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies