Mousserande vin med röda vinbär och fläderblomssaft

Betyg (1-5):
3.29 (21 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 1 dl fläderblomssaft
  • 2 dl röda vinbär, eller andra röda bär i säsong
  • 75 cl mousserande vitt vin

Gör så här

  1. Mosa vinbär med saft i en bunke. Fördela i fyra höga glas. Häll på mousserande vin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Choklad-, morots- och dadelbollar

(39)

Pascha med hallon och blåbär

(5)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Glasstårta med sockerkaka och tre sorters glass

(4)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(53)

Kladdkaka med vit choklad och smultopping

(9)

Lingon- och marängpaj

(4)

Jordgubbstrifle

(15)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 1 dl fläderblomssaft
  • 2 dl röda vinbär, eller andra röda bär i säsong
  • 75 cl mousserande vitt vin

Mousserande vin med röda vinbär och fläderblomssaft

Betyg (1-5):
3.29 (21 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mosa vinbär med saft i en bunke. Fördela i fyra höga glas. Häll på mousserande vin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Choklad-, morots- och dadelbollar

(39)

Pascha med hallon och blåbär

(5)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Glasstårta med sockerkaka och tre sorters glass

(4)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(53)

Kladdkaka med vit choklad och smultopping

(9)

Lingon- och marängpaj

(4)

Jordgubbstrifle

(15)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies