För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Morotssallad med spiskummin

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En fräsch och kryddig dressing ger dessa rötter stor chans att vinna många bufféhjärtan.

Tillagningstid: 15 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg skalade morötter
  • Dressing:
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 msk hackad färsk koriander
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk mald spiskummin
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Dela morötterna längs med i fyra delar. Skär dem sedan i centimeterstora bitar. Koka morötterna mjuka i lättsaltat vatten.
  2. Blanda dressingen i en bunke. Sila av vattnet från morötterna och lägg dem i bunken med dressingen.
  3. Det går bra att förbereda salladen dagen innan. Tillsätt dock inte vitlöken förrän samma dag som salladen serveras - den kan bli missfärgad annars.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Böcklingsallad med rödbetor och kapris

(10)

Rödbetssallad med fetaost

(23)

Vårrullar med dippsås och mynta

(63)

Morotskaka med citronkräm och pekannötter

(41)

Virgin daiquiri med rödbeta och ingefära

(0)

Asiatisk råkostsallad

(10)

Smörkokta rödbetor med vispat brynt smör

(3)

Rosa gravad lax med röd rödbetskant

(13)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 kg skalade morötter
  • Dressing:
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 msk hackad färsk koriander
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk mald spiskummin
  • 1 krm svartpeppar

Morotssallad med spiskummin

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En fräsch och kryddig dressing ger dessa rötter stor chans att vinna många bufféhjärtan.

Tillagningstid: 15 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela morötterna längs med i fyra delar. Skär dem sedan i centimeterstora bitar. Koka morötterna mjuka i lättsaltat vatten.
  2. Blanda dressingen i en bunke. Sila av vattnet från morötterna och lägg dem i bunken med dressingen.
  3. Det går bra att förbereda salladen dagen innan. Tillsätt dock inte vitlöken förrän samma dag som salladen serveras - den kan bli missfärgad annars.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Böcklingsallad med rödbetor och kapris

(10)

Rödbetssallad med fetaost

(23)

Vårrullar med dippsås och mynta

(63)

Morotskaka med citronkräm och pekannötter

(41)

Virgin daiquiri med rödbeta och ingefära

(0)

Asiatisk råkostsallad

(10)

Smörkokta rödbetor med vispat brynt smör

(3)

Rosa gravad lax med röd rödbetskant

(13)