Morotscupcakes med philadelphiatopping

Betyg (1-5):
3.54 (13 betyg)

Saftigt och sött i perfekt format.

Tillagningstid: 30 minuter + tid att kallna
Ugnstemperatur:200º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 2.5 dl råsocker
  • 4 ägg
  • 2 dl solrosolja eller majsolja
  • 2 dl vetemjöl
  • 0.5 msk malen ingefära
  • 2 tsk mortlade kardemummafrön
  • 0.5 tsk riven muskotnöt
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl finrivna morötter
  • Topping:
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 dl florsocker
  • 1 msk rivet citronskal
  • syltad ingefära

Gör så här

  1. Vispa socker, ägg och olja pösigt med elvisp. Blanda de torra ingredienserna. Rör ner mjölblandningen och de rivna morötterna.
  2. Ställ tolv muffinsformar i en muffinsplåt och fördela smeten. Grädda mitt i ugnen 15–20 minuter. Låt kallna.
  3. Vispa philadelphiaost och florsocker med elvisp. Rör ner citronskalet. Bred toppingen på muffinsen. Skär den syltade ingefäran i millimetertunna skivor och garnera.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2013-01-16

Godaste bakelsen jag någonsin ätit tänkte jag säga! Vart otroligt imponerad utav smakerna! Riktigt roligt att pröva på!

Ingrid

2013-01-14

Receptet verkar jättegott men oj vilka kostsamma ingredienser...

Liknande recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

(88)

Rulltårta med banan och passionsfrukt

(5)

Rabarbercheesecake med jordgubbar

(73)

Påskens morotstårta

(28)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 2.5 dl råsocker
  • 4 ägg
  • 2 dl solrosolja eller majsolja
  • 2 dl vetemjöl
  • 0.5 msk malen ingefära
  • 2 tsk mortlade kardemummafrön
  • 0.5 tsk riven muskotnöt
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl finrivna morötter
  • Topping:
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 dl florsocker
  • 1 msk rivet citronskal
  • syltad ingefära

Morotscupcakes med philadelphiatopping

Betyg (1-5):
3.54 (13 betyg)

Saftigt och sött i perfekt format.

Tillagningstid: 30 minuter + tid att kallna
Ugnstemperatur:200º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa socker, ägg och olja pösigt med elvisp. Blanda de torra ingredienserna. Rör ner mjölblandningen och de rivna morötterna.
  2. Ställ tolv muffinsformar i en muffinsplåt och fördela smeten. Grädda mitt i ugnen 15–20 minuter. Låt kallna.
  3. Vispa philadelphiaost och florsocker med elvisp. Rör ner citronskalet. Bred toppingen på muffinsen. Skär den syltade ingefäran i millimetertunna skivor och garnera.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2013-01-16

Godaste bakelsen jag någonsin ätit tänkte jag säga! Vart otroligt imponerad utav smakerna! Riktigt roligt att pröva på!

Ingrid

2013-01-14

Receptet verkar jättegott men oj vilka kostsamma ingredienser...

Liknande recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

(88)

Rulltårta med banan och passionsfrukt

(5)

Rabarbercheesecake med jordgubbar

(73)

Påskens morotstårta

(28)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies