För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg (1-5):
4.25 (24 betyg)

Smakrik bulgur med morot, ingefära och fetaost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl bulgur
  • 400 g morötter
  • 30 g färsk ingefära
  • 2 msk olivolja
  • salt och cayennepeppar
  • 4 kabanoss
  • 150 g fetaost
  • 70 g rucola

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skär morötter och ingefära i mindre bitar. Koka tillsammans i saltat vatten tills morötterna är mjuka.
  2. Häll av vattnet och mixa morötter och ingefära till en slät puré. Tillsätt oljan och smaka av med salt och lite cayennepeppar.
  3. Grilla eller stek korvarna i lite olja tills de är genomvarma och har fin färg. Vänd runt bulgur med morotspurén och toppa med smulad fetaost vid servering. Servera med rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

(49)

Lappskojs på pulled pork

(12)

Rödbetsbiffar med mjukstekt purjolök och hirs

(20)

Lotta Lundgren - Thailändska fishcakes

(70)

Lotta Lundgren - Couscous med tomat och fisk

(45)

Kycklinggryta med indiska smaker

(44)

Surimicakes med fries

(12)

Cheddarfyllda kycklingbiffar med jalapenodressing

(75)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 dl bulgur
  • 400 g morötter
  • 30 g färsk ingefära
  • 2 msk olivolja
  • salt och cayennepeppar
  • 4 kabanoss
  • 150 g fetaost
  • 70 g rucola

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg (1-5):
4.25 (24 betyg)

Smakrik bulgur med morot, ingefära och fetaost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skär morötter och ingefära i mindre bitar. Koka tillsammans i saltat vatten tills morötterna är mjuka.
  2. Häll av vattnet och mixa morötter och ingefära till en slät puré. Tillsätt oljan och smaka av med salt och lite cayennepeppar.
  3. Grilla eller stek korvarna i lite olja tills de är genomvarma och har fin färg. Vänd runt bulgur med morotspurén och toppa med smulad fetaost vid servering. Servera med rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

(49)

Lappskojs på pulled pork

(12)

Rödbetsbiffar med mjukstekt purjolök och hirs

(20)

Lotta Lundgren - Thailändska fishcakes

(70)

Lotta Lundgren - Couscous med tomat och fisk

(45)

Kycklinggryta med indiska smaker

(44)

Surimicakes med fries

(12)

Cheddarfyllda kycklingbiffar med jalapenodressing

(75)