

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost
Betyg (1-5):
Smakrik bulgur med morot, ingefära och fetaost.
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (8)
- 2 dl bulgur
- 400 g morötter
- 30 g färsk ingefära
- 2 msk olivolja
- salt och cayennepeppar
- 4 kabanoss
- 150 g fetaost
- 70 g rucola
Gör så här
- Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skär morötter och ingefära i mindre bitar. Koka tillsammans i saltat vatten tills morötterna är mjuka.
- Häll av vattnet och mixa morötter och ingefära till en slät puré. Tillsätt oljan och smaka av med salt och lite cayennepeppar.
- Grilla eller stek korvarna i lite olja tills de är genomvarma och har fin färg. Vänd runt bulgur med morotspurén och toppa med smulad fetaost vid servering. Servera med rucola.
Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost
Betyg (1-5):
Smakrik bulgur med morot, ingefära och fetaost.
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skär morötter och ingefära i mindre bitar. Koka tillsammans i saltat vatten tills morötterna är mjuka.
- Häll av vattnet och mixa morötter och ingefära till en slät puré. Tillsätt oljan och smaka av med salt och lite cayennepeppar.
- Grilla eller stek korvarna i lite olja tills de är genomvarma och har fin färg. Vänd runt bulgur med morotspurén och toppa med smulad fetaost vid servering. Servera med rucola.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!