Mojo rojo

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Smakrik sås perfekt till portabello, bröd och charkuterier.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200-250º
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 2 skivor ljust surdegsbröd, gårdagens
  • 3 röda paprikor
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk sambal oelek
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär brödet i mindre bitar. Rosta på en plåt mitt i ugnen till fin färg, ca 5 min. Höj temperaturen till 250° och lägg in hela paprikor.
  2. Rosta tills skalet är svart runt om, vänd runt någon gång under tiden. Lägg in vitlöksklyftorna efter 10 min. Dra loss skalet från paprikan och ta bort kärnhuset. Skala vitlökarna. Mixa alla ingredienser till en slät kräm och smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Sommarsallad med melon och mynta - Coop

(2)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 2 skivor ljust surdegsbröd, gårdagens
  • 3 röda paprikor
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk sambal oelek
  • 1 tsk salt

Mojo rojo

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Smakrik sås perfekt till portabello, bröd och charkuterier.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200-250º
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär brödet i mindre bitar. Rosta på en plåt mitt i ugnen till fin färg, ca 5 min. Höj temperaturen till 250° och lägg in hela paprikor.
  2. Rosta tills skalet är svart runt om, vänd runt någon gång under tiden. Lägg in vitlöksklyftorna efter 10 min. Dra loss skalet från paprikan och ta bort kärnhuset. Skala vitlökarna. Mixa alla ingredienser till en slät kräm och smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Sommarsallad med melon och mynta - Coop

(2)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies