Minispett med wasabidressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.83 (12 betyg)

Godbitar serverade med syrlig kryddstark sås.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g entrecôte eller biff
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk olja
  • 1 tsk söt soja, t ex ketjap manis
  • 1 msk finhackad ingefära
  • 1 tsk salt
  • Wasabidressing:
  • 2 dl grekisk eller turkisk matlagningsyoghurt
  • 2 tsk wasabipasta
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Skär köttet i kuber, cirka 2 x 2 cm. Blanda salt, peppar, olja, soja och ingefära. Lägg köttkuberna i marinaden och låt stå cirka 20 minuter. Blanda under tiden dressingen. Rör ihop yoghurt och wasabi. Smaka av med salt.
  2. Trä upp köttkuberna på små spett (blötlagda om de är av trä) och grilla runt om, några minuter sammanlagt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Samosas med dippsås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Italienska hattar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Smördegssnittar med fetaost och timjan

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tre påsksnittar

Betyg
Betyg
(27)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g entrecôte eller biff
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk olja
  • 1 tsk söt soja, t ex ketjap manis
  • 1 msk finhackad ingefära
  • 1 tsk salt
  • Wasabidressing:
  • 2 dl grekisk eller turkisk matlagningsyoghurt
  • 2 tsk wasabipasta
  • 0.5 tsk salt

Minispett med wasabidressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.83 (12 betyg)

Godbitar serverade med syrlig kryddstark sås.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär köttet i kuber, cirka 2 x 2 cm. Blanda salt, peppar, olja, soja och ingefära. Lägg köttkuberna i marinaden och låt stå cirka 20 minuter. Blanda under tiden dressingen. Rör ihop yoghurt och wasabi. Smaka av med salt.
  2. Trä upp köttkuberna på små spett (blötlagda om de är av trä) och grilla runt om, några minuter sammanlagt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Samosas med dippsås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Italienska hattar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Smördegssnittar med fetaost och timjan

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tre påsksnittar

Betyg
Betyg
(27)