För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Melonshots med grillad sparris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Färsk söt drink med sparris som ett lite annorlunda tillbehör.

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g cantaloupe- eller galiamelon i små tärningar
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk urkärnad röd chili i små tärningar
  • 2 tsk socker, gärna råsocker
  • 0.5 dl vatten
  • 2 krm salt
  • Grillad sparris:
  • 250 g grön sparris
  • 1 tsk raps -eller tistelolja

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till shotsen till ett slätt, ganska löst mos. Späd eventuellt med lite vatten. Häll upp i små glas.

Grillad sparris

  1. Bryt av den nedersta träiga delen på sparrisen. Pensla sparrisen med lite olja och grilla den ett par minuter på grillen. Låt den svalna något och stick ner den i glasen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Nässelsoppa i glas med citronfraiche

(2)

Räksallad med japansk dressing

(109)

Fish tacos deluxe

(45)

Coleslaw med grönkål och äpple

(11)

Mangoldsallad med zucchini, päron och peccorino

(21)

Lax- och gösceviche

(1)

Varmrökt lax med picklad blomkål och hovmästardressing

(5)

Sommarfräsch räkcocktail

(1)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 600 g cantaloupe- eller galiamelon i små tärningar
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk urkärnad röd chili i små tärningar
  • 2 tsk socker, gärna råsocker
  • 0.5 dl vatten
  • 2 krm salt
  • Grillad sparris:
  • 250 g grön sparris
  • 1 tsk raps -eller tistelolja

Melonshots med grillad sparris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Färsk söt drink med sparris som ett lite annorlunda tillbehör.

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till shotsen till ett slätt, ganska löst mos. Späd eventuellt med lite vatten. Häll upp i små glas.

Grillad sparris

  1. Bryt av den nedersta träiga delen på sparrisen. Pensla sparrisen med lite olja och grilla den ett par minuter på grillen. Låt den svalna något och stick ner den i glasen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Nässelsoppa i glas med citronfraiche

(2)

Räksallad med japansk dressing

(109)

Fish tacos deluxe

(45)

Coleslaw med grönkål och äpple

(11)

Mangoldsallad med zucchini, päron och peccorino

(21)

Lax- och gösceviche

(1)

Varmrökt lax med picklad blomkål och hovmästardressing

(5)

Sommarfräsch räkcocktail

(1)