Melonshots med grillad sparris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Färsk söt drink med sparris som ett lite annorlunda tillbehör.

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 600 g cantaloupe- eller galiamelon i små tärningar
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk urkärnad röd chili i små tärningar
  • 2 tsk socker, gärna råsocker
  • 0.5 dl vatten
  • 2 krm salt
  • Grillad sparris:
  • 250 g grön sparris
  • 1 tsk raps -eller tistelolja

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till shotsen till ett slätt, ganska löst mos. Späd eventuellt med lite vatten. Häll upp i små glas.

Grillad sparris

  1. Bryt av den nedersta träiga delen på sparrisen. Pensla sparrisen med lite olja och grilla den ett par minuter på grillen. Låt den svalna något och stick ner den i glasen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax- och gösceviche

(1)

Mangoldsallad med zucchini, päron och peccorino

(20)

Coleslaw med grönkål och äpple

(7)

Ugnsstekta endiver

(48)

Fish tacos deluxe

(32)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)

Nässelsoppa i glas med citronfraiche

(2)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 600 g cantaloupe- eller galiamelon i små tärningar
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk urkärnad röd chili i små tärningar
  • 2 tsk socker, gärna råsocker
  • 0.5 dl vatten
  • 2 krm salt
  • Grillad sparris:
  • 250 g grön sparris
  • 1 tsk raps -eller tistelolja

Melonshots med grillad sparris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Färsk söt drink med sparris som ett lite annorlunda tillbehör.

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till shotsen till ett slätt, ganska löst mos. Späd eventuellt med lite vatten. Häll upp i små glas.

Grillad sparris

  1. Bryt av den nedersta träiga delen på sparrisen. Pensla sparrisen med lite olja och grilla den ett par minuter på grillen. Låt den svalna något och stick ner den i glasen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax- och gösceviche

(1)

Mangoldsallad med zucchini, päron och peccorino

(20)

Coleslaw med grönkål och äpple

(7)

Ugnsstekta endiver

(48)

Fish tacos deluxe

(32)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)

Nässelsoppa i glas med citronfraiche

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies