Melonsalsa i salladsblad med salami

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Prova det nya: Servera sommarfavoriten melon med salami. Recept av Liselotte Forslin

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 2 hjärtsalladshuvuden
  • 100 g salami (12 skivor), gärna spansk eller italiensk
  • Melonsalsa
  • 2 tomater
  • 300 g cantaloupemelon
  • 0.5 kruka färsk basilika, hackade blad
  • flingsalt och nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Plocka loss tolv salladsblad och skölj i kallt vatten. Låt rinna av och torka med hushållspapper.
  2. Dela tomaterna och gröp ut kärnorna med en sked. Skär tomatköttet i små bitar. Skär melonen i lika små tärningar och vänd ihop med tomat och örter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skeda upp salsan i salladsbladen och stick ner en cocktailinne med en ihopvikt salamiskiva på. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chili- och paprikapotatis

(0)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Quesadillas med avokadoröra

(2)

Dipp verde

(1)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Grillad bruschetta med aubergine

(0)

Arabisk sallad

(4)

Friterad blomkål med tahinidipp

(0)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 hjärtsalladshuvuden
  • 100 g salami (12 skivor), gärna spansk eller italiensk
  • Melonsalsa
  • 2 tomater
  • 300 g cantaloupemelon
  • 0.5 kruka färsk basilika, hackade blad
  • flingsalt och nymalen svartpeppar

Melonsalsa i salladsblad med salami

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Prova det nya: Servera sommarfavoriten melon med salami. Recept av Liselotte Forslin

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Plocka loss tolv salladsblad och skölj i kallt vatten. Låt rinna av och torka med hushållspapper.
  2. Dela tomaterna och gröp ut kärnorna med en sked. Skär tomatköttet i små bitar. Skär melonen i lika små tärningar och vänd ihop med tomat och örter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skeda upp salsan i salladsbladen och stick ner en cocktailinne med en ihopvikt salamiskiva på. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chili- och paprikapotatis

(0)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Quesadillas med avokadoröra

(2)

Dipp verde

(1)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Grillad bruschetta med aubergine

(0)

Arabisk sallad

(4)

Friterad blomkål med tahinidipp

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies